Redactia.ro
Home » Monden » Imagini sexy cu Antonia într-un cadru rustic! Cum s-a lăsat filmată și fotografiată artista

Imagini sexy cu Antonia într-un cadru rustic! Cum s-a lăsat filmată și fotografiată artista

GALERIE FOTO (3) Imagini sexy cu Antonia într-un cadru rustic! Cum s-a lăsat filmată și fotografiată artista

Antonia s-a lăsat filmată și fotografiată într-un cadru rustic pentru noul său videoclip! Artista a publicat imagini incendiare pe contul ei de Instagram.

Imagini sexy cu Antonia într-un cadru rustic

Recent, Antonia a lansat o piesă nouă intitulată ”Dinero”. Piesa este latino, în limbile engleză și spaniolă, interpretată în colaborare cu Yoss Bones, o artistă rap din Mexic.

Melodia a fost compusă de Marius Dia, Alex Parker, Yoss Bones, Adriana Opriș, Maria Alexandra Florea și produsă de Alex Parker și Marius Dia, aceiași producători cu care artista a lucrat pentru „Matame”. Videoclipul a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alexandru Mureșan DoP), concept Chris Poszet și Andra Marta, producție video Loops Production.

Imagini sexy cu Antonia într-un cadru rustic! Cum s-a lăsat filmată și fotografiată artista

”Videoclipul «Dinero» este ideal, este fix pe stilul meu, cum îmi place mie să fiu, mă caracterizează: sexy și funny. Bineînțeles, cu echipa mea preferată de oameni talentați. Le mulțumesc, sper să aibă și această piesă cel puțin succesul celeilalte. Yoss Bones a venit pe piesă la fix să completeze vibe-ul, am fost încântată că s-a alăturat și sper să vă placă, să vă dea o stare bună”, a spus Antonia.

După lansarea videoclipului, Antonia și-a surprins și fanii de pe Instagram și a postat o fotografie incendiară, în care își arată picioarele lungi și tonifiate. Descrierea a făcut referire chiar la această parte a corpului: ”Niciodată nu sar peste antrenamentul de picioare”! În doar o oră, imaginea a devenit virală și a adunat peste 50.000 de like-uri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Antonia și-a schimbat look-ul

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar chipul său este de o frumusețe rară. De fiecare dată, artista își surprinde fanii cu aparițiile ei pe rețelele de socializare, dar de această dată internauții au rămas muți de uimire. Se pare că vedeta a dorit să-și facă o schimbare de look. Mai exact, Antonia a apelat la ajutorul make-up artistului Ema Uta, care a transformat-o complet. Lăsând la o parte machiajul profesional pe care Ema i l-a făcut, internauții au fost șocați de părul artistei.

Într-o postare publicată de Ema Uta, Antonia apare tunsă scurt și brunetă, fiind o tunsoare retro. Ce-i drept nu-i stă rău deloc, doar că schimbarea este de-a dreptul șocantă! Pe lângă fanii care au rămas surprinși, s-a numărat și faimoasa Inna, care i-a comentat la poza cu prietena sa. ”OMG!!!!!!” a fost mesajul Innei la transformarea Antoniei. ”Ferească Dumnezeu, așa frumusețe”, ”Superbă”, ”Look like Rihanna”, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor la poza Antoniei.

Antonia, transformata complet!
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: