Redactia.ro
Home » Știri » Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Ivan Patzaichin

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Ivan Patzaichin

GALERIE FOTO (2) Ultimul mesaj al lui Ivan Patzaichin.

Ivan Patzaichin a fost condus pe ultimul drum la Cimitirul Bellu cu onoruri militare. Evenimentul trist a fost unul foarte emoționant, iar fiica sa a ținut un discurs în cinstea tatălui ei. Iată imaginile de la înmormântarea marelui campion.

Imagini de la înmormântarea lui Ivan Patzaichin

Trupul neînsuflețit al marelui sportiv a fost depus inițial la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo. Mai bine de 200 de oameni care îl cunoșteau sau îl admirau au venit astăzi să își ia rămas-bun de la celebrul canoist. Mai apoi toții s-au îndreptat spre Cimitirul Bellu, unde a avut loc slujba de înmormântare. Fiica sa a fost cea care a ținut un discurs emoționant în cinstea tatălui ei. Ivona și mama sa sunt distruse de durere.

Şi astăzi, și de-a lungul întregii vieți a lui s-au spus, s-au scris infinit de multe. Şi lucruri frumoase, în general. Şi le-a meritat pe deplin. În aceste zile am realizat că tata nu a fost iubit de foarte multă lume. A fost iubit de toți oamenii de pe Pământ. Pe 26 noiembrie, când s-a născut tata, ruşii lipoveni îl sărbătoresc Ioan Gură de Aur. Pentru mine, pentru mulți, pentru toți, tata a fost Ivan Inimă de Aur.”, a spus Ivona Patzaichin.

Uite cât este de frumoasă fiica lui Ivan Patzaichin

Ivan Patzaichin avea o familie perfectă. După ce în 1975 s-a îndrăgostit iremediabil de Georgiana, soția sa, la câțiva ani distanță a apărut pe lume fiica lor Ivona. Fetița, de o frumusețe rară îi seamănă lei tatălui ei. Acum nu mai este un copil, are 39 de ani. Fiica lui Ivan Patzaichin lucreaza la Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor, unde este președinta unei comisii de evaluare a unităților spitalicești. Cât timp tatăl ei a fost în viață Ivona l-a însoțit adesea la toate competițiile și evenimentele campionului.

Ivan Patzaichin era mândru de fiica sa și o iubea ca pe ochii din cap. Mereu se vedea o sclipire în ochii sportivului când venea vorba de Ivona Beatrice. Mai de mult, Ivona a acordat un interviu în care a vorbit despre obiceiurile pe care le avea sportivul.

Se trezeşte, uneori, dis-de-dimineaţă, bea o cafea, după care mai apucă şi mai doarme o oră, două. În fiecare an, când ne sărbătorim zilele de naştere, ne facem cadouri la ora 12 noaptea fix! Este deja o tradiţie în familia noastră.„, declara Ivona Patzaichin în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini