Redactia.ro
Home » Stil de viață » Imagini șocante cu medici epuizați în lupta COVID-19

Imagini șocante cu medici epuizați în lupta COVID-19

GALERIE FOTO (13)

Doctorii, asistentele medicale și toți profesioniștii din domeniul medical au de-a face cu o pandemie extrem de dificilă în momentul de față. Ia stăpânire asupra lumii noastre și este principalul subiect despre care toți vorbesc în ultimul timp. Majoritatea dintre noi suntem norocoși să fim confortabili la noi acasă, dar oricine care lucrează într-un spital sau într-o clinică, nu are acest lucru.

Ei sunt cei mai vulnerabili la această boală devastatoare și merită tot respectul și admirația noastră. Dacă vrei cu adevărat să ajuți acești eroi epuizați, urmează aceste reguli: stai acasă, spală-te pe mâini și nu te atinge pe față!

1. Acest biet lucrător ATI are vânătăi de la ochelarii de protecție, deoarece i-a purtat mai mult de 13 ore. Majoritatea chirurgilor și alți doctori care lucrează în timpul pandemiei COVID-19, suferă de aceleași semne faciale. Sunt semnele muncii grele și dedicației.

2. Această doamnă drăguță încă colectează mostre – ne întrebăm când a fost ultima dată când a mers acasă. Încă are un zâmbet pe față, arătând energia pozitivă radiantă și invincibilă pe care mulți lucrători din domeniul medical încă o au în această terifiantă și tumultoasă perioadă. Continuă tot așa, poți s-o faci!

3. Această fată își întinde capul pe undeva și pare epuizată. Este o asistentă de ingrijire intensivă de peste un deceniu, dar asta e prima dată când vede sistemul medical să fie copleșit în felul acesta. Descrierea ei este sfâșietoare, discutând despre oamenii variați care au murit și pe care i-a susținut în timpul serviciului, pe lângă un milion de lucruri în plus.

4. Un plasture a fost necesar pentru semnele lăsate de ochelarii de protecție pe fața acestei lucrătoare. Cu toate acestea, a lucrat trecând prin tot și și-a pus un plasture în vârful nasului. Să fiu sincer, aduce atenția asupra piercing-ului drăguț de pe nasul acestui model de viață.

5. Blonda aceasta tocmai a terminat de colectat probe ale pacienților care arătau simptome de coronavirus la un sit de mesaje din Ohio. A lucrat timp de 12 ore, colectând probe de la peste 600 de persoane. Dacă o zi lungă la birou sună rău pentru tine, probabil pare un rai pentru această femeie.

6. De ce acest anestezist are o pungă de plastic pe cap? Pentru că spitalul în care lucrează are echipamentul de protecție personală epuizat. Din acest motiv, este forțat să adauge un tub de oxigen în punga de plastic, iar tot EPP-ul este folosit pentru cazurile COVID-19, dar tot ajunge să nu fie suficient. Măștile de pânză pur și simplu nu fac față.

7. Aceste imagini sunt necesare pentru noi să le vedem. Sunt o aducere aminte a faptului că ne aflăm într-o criză și că nu cu toții avem luxul de a muncii de acasă. Acești lucrători sunt eroii nescriși ai acestei crize și trebuie tratați ca atare de întreaga lume.

8. Asistentele numesc aceste semne ca fiind “răni de război” și numesc spitalele ca fiind zone de război. Acești luptători lucrează în primele rânduri, punându-i pe cei dragi asupra unui risc. Unii profesioniști din domeniul medical sunt forțați să-și anuleze nunțile sau alte evenimente mai mari, deoarece sunt angajați cheie.

9. Oamenii s-ar putea să se plângă de faptul că nu pot merge cu transportul public sau nu pot merge la cumpărături. Dar imaginați-vă cum se simt acești profesioniști – nu sunt cu nimic mai diferiți față de noi. Au familii și au de-aface cu provizii și echipamente insuficiente. Însuși primarul a spus că NYC are riscul de a rămâne fără ventilatoare, ceea ce este un lucru înfricoșător.

10. Cei care sunt cei mai expuși riscurilor demografice sunt vârstnicii. Persoanelor învârstă li se spune să plece acasă, dar această curajoasă de 71 de ani este o mamă inspirațională care a ocrotit pacienții până în miezul nopții. Siguranța altora este prioritatea ei și îi apreciem sacrificiul până la capăt.

11. Acestui lucrător nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, așa că soția lui a postat acest moment de nu-toți-eroii-poartă-pelerină. În timp ce unii merg în sanctuarele lor de acasă, soțul ei va fi nevoit să ia decizii “devastatoare și sfâșietoare”. Acesta a fost un apel pentru toată social media în a-și arăta suportul, chiar și pentru cei care lucrează în spate, fără atenție sau laudă publică.

12. Acest doctor vânăt, și să fim sinceri, puternic, a explicat durerea pe care o înfruntă profesioniștii din domeniul medical din cauza echipamentelor de protecție sau lipsa lor. Benzile le dau dureri de cap, durere pe întreaga față și mult mai multe. Și aduți aminte, nu își pot atinge fața până nu termină de colectat mostrele, așa că în mod cert, să nu vă atingeți nici voi pe a voastră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini