Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante într-un supermarket din Timișoara. Cumpărături în apropierea unui cadavru

Imagini șocante într-un supermarket din Timișoara. Cumpărături în apropierea unui cadavru

GALERIE FOTO (4) Imagini șocante într-un supermarket din Timișoara. Cumpărături în apropierea unui cadavru

Imagini șocante într-un supermarket din Timișoara. Cumpărături în apropierea unui cadavru. Mai multe persoane își făceau cumpărăturile liniștite lângă trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Imagini șocante într-un supermarket din Timișoara. Cumpărături în apropierea unui cadavru

Potrivit Digi24, clienții unui supermarket din Timișoara și-au făcut cumpărăturile liniștiți, chiar dacă lângă ei se afla cadavrul unui bărbat. Conform ISU Timișoara, bărbatul în vârstă de 51 de ani a suferit un infarct în incinta magazinului. Medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva.

Deși criminaliștii se aflau în acea zonă, conducerea centrului comercial nu a oprit activitatea magazinului, iar în imagini se observă cum oamenii își fac cumpărăturile liniștiți.

Compania a precizat într-un comunicat de presă unde își prezintă regretele și condoleanțele în fața familiei bărbatului.

Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timișoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Totodată, le cerem scuze clienților noștri care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților competente”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini