Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante! O activistă și-a cusut gura în semn de protest față de războiul din Ucraina. A fost dusă la psihiatrie

Imagini șocante! O activistă și-a cusut gura în semn de protest față de războiul din Ucraina. A fost dusă la psihiatrie

O tânără activistă care protesta față de războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei a fost săltată de autorități și dusă la un spital de psihiatrie. Motivul a fost acela că fata și-a cusut gura în semn de protest față de războiul în plină desfășurare. Anunțul a fost făcut de o organizație non-guvernamentală împotriva războiului.

Nadejda Saifutdinova este o tânără rusoaică activistă din orașul Ekaterinburg, din Urali. Femeia a fost evident revoltată de războiul pe care Putin l-a început împotriva Ucrainei și a hotărât să protesteze. Metoda ei, însă, a fost una neconvențională și a fost imediat luată în vizor. A ieșit cu o pancartă pe care scria mesajul „Nu putem să tăcem” și cu gura cusută cu ață roșie.

Forțele ruse nu au stat pe gânduri și au săltat-o pe femeie imediat ce au sesizat-o. Aceasta a fost dusă la un spital de psihiatrie, conform organizației neguvernamentale OVD-Info. Instituția în cauză se ocupă de prezentarea faptelor care se întâmplă în arestările manifestanților opozanți. Persoanele care și-au manifestat nemulțumirea cu privire la atitudinea Rusiei în războiul cu Ucraina sunt atent monitorizați de către ONG.

Rusia continuă propaganda pro-război. Ce transmit cetățenilor

Liderii de la Kremlin intensifică propagarea mesajelor care susțin „operațiunea militară specială” declanșată de Vladimir Putin împotriva Ucrainei. Poporul rus este intoxicat constant de mass-media rusească și de programele de televiziune prin care se încurajează lupta împotriva așa-zișilor „neonaziști” din Kiev.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, transmite constant prin aproape toate mijloacele pe care le are faptul că va câștiga lupta aceasta chiar în data de 9 mai, de ziua Victoriei Împotriva Nazismului. El spune că va face asta pentru a scăpa omenirea și cele două regiuni separatiste de „ororile” prin care trec de opt ani.

Trusturile de televiziune principalele ale Rusiei încearcă să convingă poporul că inclusiv un atac nuclear ar fi numai bun pentru a scăpa omenirea de ucraineni. Cei care se dovedesc a fi de partea Ucrainei sunt pedepsiți aspru de către forțele ruse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: