Redactia.ro
Home » Home » Imagini șocante! O rusoaică de 35 de ani s-a căsătorit cu fiul ei vitreg în vârstă de 20 de ani. Cei doi au și un copil împreună

Imagini șocante! O rusoaică de 35 de ani s-a căsătorit cu fiul ei vitreg în vârstă de 20 de ani. Cei doi au și un copil împreună

GALERIE FOTO (5)

O influenceriță din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei vitreg în vârstă de 20 de ani.

Femeia a postat o fotografie cu el din urmă cu 13 ani, când acesta avea șapte ani, în speranța că va fi încurajată de public, dar în schimb, oamenii s-au întors împotriva ei.

Marina și fiul ei vitreg, care în prezent îi este soț

În loc să convingă oamenii să o susțină, Marina Balmasheva, în vârstă de 35 de ani, a atras o furtună de proteste atunci când a împărtășit fotografia pe Instagram, unde are 420.000 de urmăritori ai săi.

Marina, care provine din regiunea Krasnodar Krai din vestul Rusiei, a trăit cu soțul ei Alexey, 45 de ani, timp de peste 10 ani înainte ca relația să se încheie cu un divorț.

Noul bărbat din viața ei este fiul fostului ei soț

Noul bărbat din viața ei este fiul fostului ei soț, Vladimir, în vârstă de 20 de ani.
Pe Instagram, Balmasheva a distribuit o fotografie în care poza alături de micuțul Vladimir în urmă cu 13 ani, când acesta avea doar șapte ani.

Alături de fotografie, ea a inclus o imagine mai recentă în care fericitul cuplu se îmbrățișează.
„Niciodată nu știi cum va decurge viața și când vei întâlni o persoană care te face să zâmbești”, a comentat recent Maria.

‘Știu că unii ne vor judeca, alții ne vor susține, dar noi suntem fericiți și vă dorim să fiți și voi la fel’.

Marina este foarte îndrăgostită de Vladimir

Marina a adăugat că este foarte îndrăgostită de Vladimir. Cuplul ajută la creșterea a trei dintre cei cinci frați ai lui Vladimir, potrivit rapoartelor. Ea i-ar fi adoptat pe cei cinci copii ai fostului ei soț atunci când erau împreună, dar cel mai mic, care are sindromul Down, continuă să locuiască cu tatăl.

Mulți au rămas indignați în urma postării și au spus că este imoral să înceapă o relație cu copilul pe care a ajutat să îl crească.

Netizenul ‘SvetlanaNakhshumova’ a comentat: „Ceea ce mă șochează cel mai mult este că acest băiat a crescut sub ochii ei”.

Alții au continuat să facă comentarii grosolane despre faptul că ea a renunțat la un bărbat mai în vârstă pentru un model mai tânăr.

Marina s-a căsătorit cu Vladimir în vara anului 2020, iar cei doi au anunțat în iulie 2020 că așteaptă primul lor copil împreună.

În ianuarie 2021 Marina a născut o fetiță, pe care au numit-o Olga Vladimirovn.
Atât Marina, cât și Vladimir au declarat că nu vorbesc cu fostul ei soț și cu tatăl acestuia.

„Cred că nu-i place ceea ce am făcut”, a declarat ea pentru Newsflash.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: