Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Imagini surprinzătoare în centrul Iașiului! Un ponei, plimbat cu mașina

VIDEO Imagini surprinzătoare în centrul Iașiului! Un ponei, plimbat cu mașina

Ponei plimbat cu mașina în centrul Iașiului

Un ponei a fost surprins, prin centrul Iașiului, în timp ce era plimbat cu mașina. Imaginea i-a luat prin surprindere pe localnici, care au filmat scena și au postat-o pe rețelele de socializare.

Imagini surprinzătoare în centrul Iașiului! Un ponei, plimbat cu mașina

Rar mai vezi așa ceva! O mașină a fost surprinsă prin centrul Iașiului în timp ce plimba un ponei. Animalul stătea mai degrabă înghesuit în autoturism, cu capul scos afară, pe geam, și nu a putut fi ocolit de trecători. A fost filmat și postat pe rețelele de socializare. Filmulețul a devenit viral în mediul online și i-a indignat pe internauți, scrie Digi 24.

Mai mult, poneiul se afla pe bancheta din spate a mașinii, alături de doi copii. Era legat de posesorul acestuia, cel mai probabil pentru a nu fugi.

Internaut: ”Este FOARTE ilegal”

Internauții au spus că este ilegal felul cum era plimbat poneiul și că poliția ar trebui să ia măsuri în acest caz, deoarece: ”caii, poneii, trebuiesc transportati in remorci speciale, in conditii de siguranță”

”Tre sa ne mirăm sau ce tre să facem?/Totusi.. amuzant, DAR UNDE ERA POLITIA? Pe langa ca este FOARTE ilegal.. mai erau si copii in masina. Caii, poneii, trebuiesc transportati in remorci speciale, in conditii de siguranță. Reporterita se amuza ca duda, impreuna cu cei ce faceau poze cu maimuta.. Stirile din Romania, dar mai ales presa si institutiile statului.. sunt, uneori, de o … impostura si prostie demne de .. caricaturi. Pare ireal/”, sunt o parte dintre comentariile oamenilor la filmulețul video.

Ponei chinuit pe plajă

Suntem în plin sezon estival și nu este exclus să vedem, din nou ponei scoși pe plajă, pentru a-i plimba pe copii. Însă, poneii sunt chinuiți, adesea, de către posesori pentru a face bani prin prisma lor. Un astfel de caz a avut loc în anul 2017, când un individ obosea un ponei să stea la poze cu oamenii.  O parte din oameni au făcut sesizare către autorități, astfel că animalul a fost dus la microrezervaţia din oraş. De altfe, proprietarul s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei, în lipsa autorizaţiei pentru activităţi comerciale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: