Redactia.ro
Home » Știri » Imagini uluitoare! O șoferiță din Buzău și-a cărat acasă soțul beat în portbagajul mașinii

Imagini uluitoare! O șoferiță din Buzău și-a cărat acasă soțul beat în portbagajul mașinii

O șoferiță din Buzău și-a cărat acasă soțul beat în portbagajul mașinii

O șoferiță din Buzău și-a cărat acasă soțul beat în portbagajul mașinii! Imaginile au fost surprinse de un participant la trafic și postate pe internet. 

O șoferiță din Buzău și-a cărat acasă soțul beat în portbagajul mașinii

Imagini uluitoare au fost surprinse în Buzău, după ce mai mulți prieteni au plecat de la o petrecere de Crăciun. O șoferiță din Buzău și-a cărat acasă soțul beat în portbagajul mașinii, însă nu l-a lăsat singur ci l-a bagat și pe prietenul aestuia. Pe înregistrare se văd picioarele celor care sunt transportați prin oraș în portbagajul autoturismului.

În urma cercetărilor făcute, autoritățile au aflat că în mașină se mai aflau încă cinci persoane. Polițiștii de la IPJ Buzău au deschis o anchetă, iar femeia a fost amendată pentru că a transportat mai multe persoane decât prevede numărul maxim admis de locuri, scrie Digi24.

A plouat cu amenzi de Crăciun

Purtătoarea de cuvânt a MAI, Monica Dajbog, a anunţat că au fost mobilizați zilnic peste 25.000 de angajaţi din domeniul poliției, cu 4.000 mai mulţi decât anul trecut, care să aibă în atenţie atât siguranţa cetăţenilor, cât şi verificarea respectării regulilor de protecţie sanitară. Vestea bună transmisă de MAI este că în a doua zi de Crăciun au fost sesizate cu 50% mai puţine infracţiuni faţă de 2019.

”Aşa cum v-am anunţat zilele trecute, pentru minivacanţa de Crăciun, conducerea Ministerului a dispus ca în fiecare zi să fie mobilizati, peste 25.000 de angajaţi, cu 4.000 mai mulţi decât anul trecut, care să aibă în atenţie atât siguranţa cetăţenilor, cât şi verificarea respectării regulilor de protecţie sanitară. Pe parcursul acestor zile nu s-au înregistrat evenimente deosebit de grave, climatul de ordine publică fiind menţinut la nivelul întregii ţări. În ceea ce priveşte numărul de infracţiuni, se continuă trendul descendent din anii anteriori, în a doua zi de Crăciun de exemplu fiind sesizate cu 50% mai puţine infracţiuni faţă de anul trecut”, a declarat Monica Dajbog.

De asemenea, poliţiştii au acordat o atenţie deosebită drumurilor pe care se pot produce accidente grave. În urma acţiunilor desfăşurate, în data de 26 decembrie, au fost reţinute 247 de permise de conducere şi 57 de certificate de înmatriculare.

„În ceea ce priveşte limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, la nivelul întregii ţări, în ultimele 24 de ore, s-au desfăşurat aproximativ 1.200 de acţiuni punctuale de control care au vizat peste 77.000 de persoane, 3.800 de operatori economici, 143 operatori transport persoane şi aproape 8.200 de obiective de interes, dintre care 2.600 de restaurante, fastfood-uri şi terase”,  declarat Dajbog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: