Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile care ar schimba datele cazului din Caracal. Unde a fost surprinsă Luiza Melencu

Imaginile care ar schimba datele cazului din Caracal. Unde a fost surprinsă Luiza Melencu

luiza melencu

Luiza Melencu este prima presupusă victimă a criminalului din Caracal. Aceasta a dispărut fără urmă în luna aprilie a anului acesta, și de-abia acum două săptămâni familia ei a putut afla ce s-a întâmplat cu ea, Dincă recunoscând că a ucis-o. Numai că, înainte că acesta să-și admită fapta, fata fusese reperată într-un mall din Craiova.

Unde a fost surprinsă Luiza

La doar câteva zile după ce bunicul i-a reclamat dispariția tinerei de 18 ani, anchetatorii au reperat o fată cu semnalmentele Luizei într-un mall Craiova. Tânăra din imagini avea aceleași trăsături cu Luiza, iar familia ei a fost chemată să o identifice.

Și, surpriză!, atât sora, cât și cumnatul, dar și bunicul Luizei au admis că cea din imagini este Luiza Melencu. Din păcate, atunci când mama fetei s-a întors în țară și a mers la poliție pentru a analiza aceste imagini, a spus că persoana respectivă nu este fiica ei.

Luiza Melencu, dispariție fără urme

Așa se face că singura pistă pe care anchetatorii o aveau în cazul Luizei a fost spulberată. Se pare că tânăra care apare în imaginile surprinse pe 19 aprilie, într-un mall din Craiova, nu este Luiza Melencu.

Momentan, tot ceea ce anchetatorii au în cazul dispariției ei este mărturisirea presupusului criminal și telefonul tinerei găsit la un amanet. Zilele trecute, zeci de oameni ai legii au răscolit un câmp din apropierea reședinței lui Gheorghe Dincă în căutare de mai multe indicii.

Citește și Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă încearcă să scape de acuzațiile de omor calificat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: