Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile dezastrului, în Caraș-Severin! O mașină a intrat într-un autocar care transporta români în Spania: un mort și mai mulți răniți

Imaginile dezastrului, în Caraș-Severin! O mașină a intrat într-un autocar care transporta români în Spania: un mort și mai mulți răniți

GALERIE FOTO (5) Imaginile dezastrului, în Caraș-Severin! O mașină a intrat într-un autocar care transporta români în Spania: un mort și mai mulți răniți

Un accident grav a avut loc, astăzi, în județul Caraș-Severin. Un om a murit și mai mulți au fost răniți după ce o mașină a intrat într-un autocar care transporta români în Spania. Iată imagini!

Caraș-Severin: o mașină a intrat într-un autocar care transporta români în Spania. Un mort și mai mulți răniți

Imaginile dezastrului, pe o șosea din România: autovehicule răsturnate și distruse, bucăți din mașini împrăștiate peste tot.

Accidentul s-a produs pe DN6, în zona localității Topleț, la limita cu județul Mehedinți, pe un sector de drum pe care depășirea era permisă. Se pare că șoferul aflat la volantul autoturismului nu s-a asigurat înainte de a se angaja în depășire și a intrat într-un autocar cu 50 de persoane. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, în autocar erau români care mergeau la muncă în Spania.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 66 de ani, a decedat, iar soția acestuia, o femeie de 57 de ani, a fost grav rănită. Doi oameni au fost duși la spital, iar alți doi au refuzat transportul.

În ceea ce îl privește pe șoferul autocarului, care a încercat să prevină impactul, și acesta a fost rănit.

Cinci autovehicule au fost implicate, cu totul, în acest accident grav. Trei autoturisme, o autoplatformă şi un autocar. Evident, traficul a fost blocat.

„În urmă cu puţin timp, pe DN 6, în zona localităţii Topleţ, limita cu judeţul Mehedinţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, dintre care un autocar, 3 autoturisme şi o autoplatformă. În acest moment echipajele de intervenţie sunt la faţa locului şi acţionează. Traficul rutier este restricţionat în zonă până la finalizarea cercetării la faţa locului”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Imaginile dezastrului, în Caraș-Severin! O mașină a intrat într-un autocar care transporta români în Spania: un mort și mai mulți răniți
Foto: preluare Ziaruldeiasi.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: