Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile durerii. Cine l-a vizitat pe Irinel Columbeanu în azil. Fostul milionar este slăbit și schițează un zâmbet stingher

Imaginile durerii. Cine l-a vizitat pe Irinel Columbeanu în azil. Fostul milionar este slăbit și schițează un zâmbet stingher

GALERIE FOTO (2) Suma pe care Irinel Columbeanu a câștigat-o din cărți. Afaceristul ajuns la azil speră să-și revină financiar printr-o nouă lansare

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la azilul în care și tatăl acestuia și-a trăit ultimii ani din viață. Fostul om de afaceri a ajuns în sapă de lemn și se confruntă cu probleme grave de sănătate, având un început de Alzheimer. Sărac și uitat de toți, Irinel Columbeanu a primit recent vizita unui prieten apropiat, care a oferit declarații despre starea de sănătate a fostului soț al Monicăi Gabor.

Primele imagini cu Irinel Columbeanu de când a fost internat la azil

Ajuns la azilul de renume administrat de Ion Cassian, după câteva episoade de amnezie în care pur și simplu nu a mai știut cine este și cum să se întoarcă acasă, așa cum a dezvăluit în exclusivitate CANCAN.RO, Irinel Columbeanu a primit astăzi vizita unui apropiat de-al său, Zsoltan Nagy, care anterior a lucrat ca producător de filme pentru adulți. Totodată, Irinel a fost vizitat de medicul său psihiatru, Ion Alexandra, și de un specialist în neurochirurgie.

Zsoltan Nagy a dezvăluit faptul că Irinel Columbeanu a fost extrem de încântat de faptul că a primit vizita unui prieten. Pe de altă parte, Zsoltan a vorbit și despre grijile care continuă să-l apese pe Irinel, chiar și în azil, acolo unde ar trebui să aibă parte de liniște. Conform acestuia, fostul om de afaceri se teme că nu va avea cu ce să plătească azilul. I-ar fi mărturisit că-i este rușine să apeleze la ajutorul financiar al Monicăi Gabor, cea care cândva i-a fost soție.

irinel columbeanu
Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de către un bun prieten

„Îi e rușine să vorbească cu Monica. Ar trebui să-i spună cât costă pe lună. Și anume 8000 de lei. El va lua o pensie cam de 2300 lei. În curând, probabil va avea și un ajutor pentru medicamentație. În rest, ne vom constitui noi, câțiva apropiați de-ai lui, într-un grup, să dăm fiecare măcar câte 100 de euro lunar. Pentru Moni nu ar fi un efort să-i trimită măcar 500 de dolari pe lună. E tatăl copilului ei. Ea nu ar fi fost acum în America, fără el”, a declarat Zsoltan Nagy, conform Cancan.

Irinel Columbeanu are un început de Alzheimer

În ultimii ani, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu s-a degradat considerabil. Conform informațiilor oferite de către Ion Cassian, Irinel Columbeanu a luat decizia de a se interna la azil după ce a suferit nu mai puțin de 2 AVC-uri și ar fi ajuns în imposibilitatea de a se orienta singur pe stradă.

Nu doar o singură dată, Irinel Columbeanu nu a mai știut cum să ajungă acasă sau cine este, conform spuselor lui Ion Cassian. Se pare că fostul afacerist suferă de un început de Alzheimer și are nevoie de supraveghere constantă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: