Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile groazei la Constanța! Pacienți scoși în stradă cu tuburi de oxigen și oameni resuscitați în curtea spitalului

Imaginile groazei la Constanța! Pacienți scoși în stradă cu tuburi de oxigen și oameni resuscitați în curtea spitalului

GALERIE FOTO (15)

Au apărut primele imagini de la locul incendiului din Constanța. Vă reamintim că un incendiu a izbucnit, vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Focul a cuprins toată secția de terapie intensivă. Bolnavii au fost scoși în stradă.

Imagini dramatice de la Spitalul din Constanța

Scene parcă rupte din filme se petrec în aceste momente la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. În urma unui incendiu izbucnit la secția de terapie intensivă, bolnavii au fost scoși în stradă cu tuburi de oxigen. Ba mai mult unii pacienți ce au avut nevoie de îngrijiri medicale au fost resuscitați în curtea spitalului. Este incredibil faptul că din nou se produce o tragedie în spitalele din România.

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Primele imagini din interior

UPDATE ora 14.10 Ministrul de Interne, Lucian Bode, a explicat, de unde a apărut confuzia cu numărul persoanelor decedate în incendiul de la Constanţa. Cinci persoane au murit pe loc, iar două la spitalele unde au fost transferate.

UPDATE 13.50 Potrivit ultimelor informații, în urma tragediei de la Constanța, sunt 7 morți, nu 9, așa cum s-a vehiculat inițial.

UPDATE 13.50 Potrivit ultimelor informații, în urma tragediei de la Constanța, sunt 7 morți, nu 9, așa cum s-a vehiculat inițial.

UPDATE 13.25 Au apărut primele imagini din interiorul spitalului, după incendiul de la ATI care a luat 9 vieți.

UPDATE 12.34 Rudele victimelor s-au adunat în fața spitalului. „Mama mea era la terapie intensivă, în stare gravă, dar de ce să moară așa? De ce să aibă o moarte așa cruntă?”, a declarat una dintre persoanele ajunse în fața unității de primiri urgențe.

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: resuscitare în curtea spitalului

În mediul online, au apărut și imagini în care se vede cum salvatorii efectuează o resuscitare în curtea spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Viața uneia dintre victime atârnă de un fir de ață. Situația este una critică avaând în vedere disperarea medicilor de a ajuta pe moment pacienții până a-i transfera la alt spital din oraș. Scenele incredibile au lăsat pe toată lumea înmărmurită. Nu este pentru prima dată când o secție ATI din România ia foc.

 

sursă foto: antena3

Ce a transmis Ministrul Sănătății

Din nefericire până la acest moment există și victime la locul incendiului. În acest moment, ar exista opt morți după incendiul de la Spitalul din Constanța

Referitor la incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța vă informăm că, din primele date transmise de către Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, în această dimineață se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI. Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean De Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU.

La solicitarea ministrului interimar al Sănătății, ai fost activate de către DSP Constanța și unitatile sanitare din Medgidia și Mangalia, în caz de nevoie. În acest moment, echipele sunt în misiunea de intervenție. ISU Constanța va prezenta intr-o declaratie de presă situația actualizată, a transmis Ministerul Sănătăţii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini