Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile momentului cu Diana Șoșoacă! A fost agresată de jandarmi, iar cei de la SMURD au intervenit de urgență

Imaginile momentului cu Diana Șoșoacă! A fost agresată de jandarmi, iar cei de la SMURD au intervenit de urgență

Diana Șoșoacă

Astăzi, 12 iunie 2024, un incident tensionat a avut loc în Capitală, implicând-o pe senatorul Diana Șoșoacă și forțele de ordine ale Jandarmeriei. Șoșoacă susține că a fost îmbrâncită și lovită de jandarmi în timp ce încerca să investigheze descărcarea unui camion cu saci de buletine de vot.

Incidentul a avut loc în spatele unui restaurant de pe strada Liviu Rebreanu, unde jandarmii asigurau paza la clădirea unde erau depozitate buletinele de vot.

Diana Șoșoacă susține că a fost atacată de Jandarmi

Senatorul Diana Șoșoacă a transmis live pe Facebook în timpul incidentului, acuzând jandarmii că nu respectă legea și că sacii cu buletine de vot sunt „furați”. Ea le-a cerut jandarmilor să-i prezinte scrisoarea de transport și a încercat în repetate rânduri să împingă banda care delimita zona pentru a filma descărcarea sacilor.

„Mi-am dedicat viața pentru a asigura transparența în procesul electoral și nu voi permite ca aceste acte ilegale să treacă neobservate”, a declarat Șoșoacă în timpul transmisiei sale live. Ea a susținut că, în timp ce încerca să filmeze, a fost împinsă și lovită de jandarmi. „M-au împins, m-au lovit, m-au îmbrâncit, m-au… cine știe ce a fost acolo că erau zece pe mine”, a spus ea.

În final, Șoșoacă a solicitat ajutorul unei ambulanțe SMURD, acuzând că are tensiunea mare și pulsul peste limite. Ea a fost condusă către ambulanță, unde a continuat să susțină că a fost lovită de jandarmi și că se simte rău din cauza incidentului.

 

@robert96daniel #FORYOU #Dianasosoaca #FYP #viraltiktok #FYYYPPPPP #FYPAGE ♬ sunet original – ROBERT

Jandarmeria Capitalei a emis un comunicat în care a explicat situația din perspectiva lor

”Efectivele de jandarmi din cadrul unităţii noastre asigură paza transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral, respectiv paza depozitului pus la dispoziţie de către Tribunalul Municipiului Bucureşti, pentru depozitarea acestora conform prevederilor legii (…) Depozitul în cauză este închiriat de Tribunalul Municipiului Bucureşti de la Primăria Municipiului Bucureşti, cu aprobarea Consiliului General”.

”Menţionăm faptul că forţele de ordine nu au bruscat în niciun moment şi nici nu au folosit materialele din dotare, persoana în cauză fiind cea care a provocat jandarmii atât fizic, cât şi verbal, încercând în repetate rânduri să rupă cordonul de ordine publică. În cauză, vor fi aplicate măsurile legale care se impun şi vom reveni cu informaţii suplimentare”, a transmis Jandarmeria Capitalei.

În timpul transmisiei sale live, Șoșoacă a încercat de mai multe ori să forțeze cordonul de jandarmi

La sosirea unui alt camion cu saci de buletine de vot, tensiunile au escaladat. La un moment dat, Șoșoacă a cerut ajutorul SPP (Serviciul de Protecție și Pază) și a susținut că a fost bătută și îmbrâncită de jandarmi. „Nu plec până nu vine Parchetul”, a declarat ea ferm.

Jandarmeria a anunțat că vor fi aplicate măsurile legale necesare în acest caz și că vor continua să monitorizeze situația.Incidentul a avut un impact semnificativ asupra imaginii publice a senatoarei Șoșoacă, dar și asupra Jandarmeriei Capitalei.

În timp ce unii consideră că acțiunile senatoarei sunt justificate și necesare pentru a asigura transparența, alții cred că a exagerat și a creat o situație tensionată inutil. De asemenea, modul în care Jandarmeria a gestionat incidentul va fi probabil analizat în detaliu în zilele următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: