Redactia.ro
Home » Sport » În ce a investit Maria Sharapova banii câștigați din tenis

În ce a investit Maria Sharapova banii câștigați din tenis

GALERIE FOTO (7) Maria Sharapova, sharapova avere, sharapova suspendare

Maria Sharapova a adunat din tenis o sumă impresionantă. 38 de milioane de dolari. Rusoaica este pe locul trei în topul jucătoarelor cu cele mai mari sume câștigate din tenis.

Maria Sharapova, în vârstă de 33 de ani are o avere totală estimată la aproape 200 de milioane de dolari, din care 38 de milioane au fost obținute doar din premiile din tenis. Aceasta a decis în ianuarie 2020 să se retragă definitive din cauza problemelor pe care le-a avut. De curând, Maria Sharapova le-a dezvăluit fanilor ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat din tenis.

„Cu primul meu premiu din tenis am cumpărat piesele create de Elsa Peretti pentru Tiffany”, a scris fosta jucătoare de tenis pe rețelele de socializare.

Dezvăluirea a fost făcută după ce Elsa Peretti, celebra creatoare de modă a murit zilele trecute.

Sharapova are afaceri în mai multe domenii imobiliarele, arhitectura sau modă. Are în continuare contracte de publicitate cu companii renumite Head, Evian, Nike sau Porsche.

Sharapova, pe locul 3 la premiile câștigate din tenis

Fosta jucătoare de tenis este devansată doar de surorile Williams la sumele câștigate din tenis. Serena a adunat 93 de milioane de dolari, iar sora sa Venus, 41 de milioane.
În cariera sa, Maria Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam, un Trofeul al Campioanelor și o medalie la Jocurile Olimpice 2012. Prima finală de Grand Slam a câștigat-o la doar 17 ani. Se întâmpla la Londra, la Wimbledon, după o finală cu Serena Williams. Problemele pentru rusoaică au început în 2016, când a fost suspendată pentru dopaj.
Folosea Meldonium, un anti-ischemic pentru persoanele cu probleme cardiovasculare. Medicamentul era pe lista substanțelor interzise. Sharapova a declarat că folosea medicamentul pentru că suferea de mai multe afecțiuni, deficiența de magneziu, EKG neregulat și istoricul familiei pentru diabet, totuși a fost suspendată. Ulterior pedeapsa a fost redusă, iar Sharapova a revenit pe teren. Nu a mai reușit să joace așa cum își dorea, în plus accidentările erau tot mai dese. Ultimul ei meci a fost în ianuare 2020, când a pierdut cu Donna Vekic în primul tur de la Australian Open.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: