Redactia.ro
Home » Monden » În ce relație mai sunt Anamaria Prodan și Dan Alexa. „Este acolo pentru mine”

În ce relație mai sunt Anamaria Prodan și Dan Alexa. „Este acolo pentru mine”

În ce relație mai sunt Anamaria Prodan și Dan Alexa

În ce relație mai sunt Anamaria Prodan și Dan Alexa. În trecut s-a speculat că cei doi ar avea o relație de dragoste, dar impresara și antrenorul au negat toate zvonurile. Dan Alexa și Anamaria Prodan au continuat să aibă o relație specială, deși cei doi au fost implicați într-un scandal.

În ce relație mai sunt Anamaria Prodan și Dan Alexa. „Este acolo pentru mine”

În ce relație mai sunt Anamaria Prodan și Dan Alexa. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce îl lovea zdravăn pe Dan Alexa, speculându-se că cei doi ar avea o relație amoroasă, pe lângă cea profesională. Ulterior, atât impresara, cât și antenorul, au negat zvonurile legate de o posibilă relație de dragoste.

Anamaria Prodan l-a pălmuit pe antrenor de față cu toată lumea, iar atunci, impresara a insistat că a fost vorba despre o neînțelegere profesională. Antrenorul, în vârstă de 41 de ani, susține că îi respectă pe Anamaria și Laurențiu Reghecampf și le este recunoscător pentru ajutorul în carieră. Recent, Dan Alexa a vorbit despre relația specială pe care o are cu impresara. „Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana.Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a mărturisit Dan Alexa.

Sătul de zvonurile care au aparut în presă la adresa lui, antrenorul susține că a fost ultima oară când cineva și-a permis să îl jignească, sau să vorbească necugetat la adresa Anamariei Prodan. Acesta a declarat de multe ori că relația dintre el și soția lui Reghe este una de prietenie. ‘Rog respectuos presa să încheie această mizerie și să dea dovadă de bun simț și decență când vine vorba despre familia mea și familia Prodan Reghecampf! Va rog sa ne respectați munca, carierele și familiile! Mulțumesc pentru înțelegere‘, a mai spus Dan Alexa.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la un pas de divorț

În ultima perioadă au apărut în presă mai multe informații referitoare la un posibil divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De asemenea, au fost publicate mai multe imaginin cu Reghe în compania unei femei misterioase. Aceasta a recunoscut că relația ei cu antrenorul nu este tocmai bună în această perioadă.

Cu toate astea, agentul FIFA a spus că nu divorțează de tatăl fiului ei și este sigură că mariajul lor va rezista în fața tuturor provocărilor. ”Încerc să fiu bine, am fost și voi rămâne o femeie puternică.Copiii cei mari sunt plecați și le spun mereu să nu citească ceea ce apare, să își vadă de tinerețea lor, de adolescență. Bebeto este încă mic, stă mereu la mine în brațe și ne uităm dacă se vede pe pozele din Deltă figura tatălui său, a femeilor cu care a fost.Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: