Redactia.ro
Home » Monden » În ce relații sunt Andreea Marin și Ștefan Bănică, la 9 ani după divorț. Vedeta TV a oferit detalii inedite VIDEO

În ce relații sunt Andreea Marin și Ștefan Bănică, la 9 ani după divorț. Vedeta TV a oferit detalii inedite VIDEO

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au despărțit în urmă cu 9 ani. Iată ce spune vedeta despre relația pe care o are în prezent cu fostul soț, tatăl fiicei sale, Violeta!

În ce relații sunt Andreea Marin și Ștefan Bănică, la 9 ani după divorț

Andreea Marin și Ștefan Bănică au pus punct relției lor de iubire, în urmă cu 9 ani. Vedeta a vorbit sincer despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului ei:

„N-a fost să fie așa. Poate ritmurile noastre nu s-au armonizat. Oamenii trebuie să aibă un ritm comun. Poate sunt prea energică eu pentru cei cu care am fost. Cert e că nu regret nimic. Cred că decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună pentru mine. Cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus de mult amândoi. Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. În momentul în care ea necesită ceva, suntem acolo pentru ea’, a declarat Andreea Marin, în podcastul Ilincăi Vandici.

Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica sa Violeta

Andreea Marin susține că are o relație extrem de frumoasă cu Violeta, fiica ei:

„Atâta vreme cât eu exist, ea nu e niciodată singură. Ea nu trebuie să se simtă neiubită. Multe femei trec prin acest sentiment, că nu sunt iubite”, a mai spus ea.

Radu Ștefan Bănică, despre relația

Radu Ștefan Bănică a mărturisit că le îndrăgește atât peAndreea Marin, cât și Lavinia Pîrva:

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea. Mă înțeleg foarte bine și cu Lavinia. Mereu am avut o relație așa mai de prietenie. Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac. Sunt norocos să am o astfel de mamă. O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”, a mărturisit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, în cadrul emisiunii Showbiz Report, relatează Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: