Redactia.ro
Home » Știri » În ce zile și la ce ore pot cumpăra românii cele mai ieftine bilete de avion

În ce zile și la ce ore pot cumpăra românii cele mai ieftine bilete de avion

În ce zile și la ce ore pot cumpăra românii cele mai ieftine bilete de avion

Iată în ce zile și la ce ore pot cumpăra românii cele mai ieftine bilete de avion.

În ce zile și la ce ore pot cumpăra românii cele mai ieftine bilete de avion

Cu toții ne dorim ca atunci când plecăm într-o vacanță peste hotare și alegem ca mijloc de transport avionul să plătim cât mai puțin pe biletele de avion. Mulți dintre români, însă, nu știu care sunt zilele și orele când ar putea să își cumpere bilete de avion ieftine.

Sunt câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

Un raport făcut de Vola, o platformă online de rezervări de bilete, indică faptul că cele mai ieftine zile în care se pot rezerva bilete de avion în România sunt duminica şi sâmbăta. Pe de altă parte, cea mai ieftină zi în care se poate zbura este marţi.

„Dacă aveţi în plan să faceţi vreo rezervare de zbor, ar fi bine să fie efectuată în timpul weekend-ului. De asemenea, cea mai ieftină zi în care puteţi zbura este marţea, în cazul în care călătoriţi singuri, şi sâmbăta, în cazul în care călătoriţi cu cel puţin o persoană”, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Zilele în care se găsesc cele mai scumpe bilete de avion sunt miercurea şi joia, potrivit datelor făcute publice de Vola.ro.

Sunt și câteva astfel de exemple. Preţul unui zbor Bucureşti (Otopeni) – Londra într-o zi de marţi este de 35 de euro, în timp ce preţul unui zbor pe aceeaşi rută, într-o zi de joi din aceeaşi săptămână, este aproape dublu: 74 de euro.

La fel, un zbor Bucureşti – Milano într-o zi de marţi costă 29 de euro, însă într-o zi de joi, zborul de pe aceeaşi rută este 66 de euro.

„Există, totodată, şi un interval orar optim pentru a rezerva biletele: în fiecare zi, între orele 18:00 şi 20:00”, mai arată analiza mai sus menționată.

Cele mai bune preţuri pentru zborurile din România, disponibile cu cel puţin 30-45 de zile în avans

Cele mai bune preţuri pentru zborurile din România sunt disponibile cu cel puţin 30-45 de zile în avans.

„Dacă le rezervaţi cu mai puţin de 30 de zile înainte călătoriei, s-ar putea să fie mai scumpe cu până la 60%. Potrivit calendarului de pe Vola.ro, un zbor Veneţia – Bucureşti în luna mai este acum numai 31 de euro, cu 64% mai ieftin decât ar costa dacă ar fi rezervat cât mai aproape de data călătoriei”.

Cele mai scumpe bilete sunt disponibile în lunile iulie, august şi septembrie. Totodată, e recomandată să optați pentru escale, bagaje de cabină şi zboruri dus-întors. Bagajul de cală crește semnificativ prețul unui bilet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: