Redactia.ro
Home » Sport » În Cehia se joacă partide amicale! Alex Băluță, din nou pe teren

În Cehia se joacă partide amicale! Alex Băluță, din nou pe teren

În Cehia se joacă partide amicale

În Cehia se joacă partide amicale. Echipele din prima ligă au început pregătirea pentru reluarea campionatului. Alexandru Băluță a fost titular.

Mai multe echipe din prima ligă au organizat partide amicale în această perioadă. Unul dintre meciuri a fost între Slovan Liberec și Bohemians 1905, iar românul Alexandru Băluță a fost titular. Meciul s-a jucat la Praga și s-a încheiat la egalitate 1-1. Deocamdată toate meciurile se vor disputa fără spectatori. Fostul fotbalist al Universității Craiova, în vârstă de 26 de ani este împrumutat la Liberec până la finalul acestui sezon. Apoi la reveni la echipa sa, Slavia Praga. Alexandru Băluță a ajuns la Liberec în septembrie 2019.

„Am preferat să rămân în Cehia. Nu am discutat cu nimeni din România, dar nu aș fi vrut să revin în țară, mi-am dorit să continui în străinătate. Am ales să merg undeva să joc, cei de la Liberec m-au dorit și cred că am procedat bine, mă voi impune și voi juca cu siguranță”, spunea atunci Alex Băluță la Digi Sport.

În Cehia se joacă partide amicale

Campionatul în Cehia va fi reluat pe 23 mai. Competiția a fost întreruptă la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus. Mai sunt șase etape de jucat în sezonul regulat înaintea play-off-urilor pentru titlu, locuri europene şi retrogradare. În Cehia joacă trei fotbaliști români. Alexandru Băluţă (Slovan Liberec), Nicolae Stanciu (Slavia Praga) şi Florin Niţă (Sparta Praga).

Băluță, afacere pentru Craiova

În momentul în care s-a realizat transferul în Cehia, Băluță a fost cel mai scump jucător vândut de olteni. Slavia Praga a plătit pentru mijlocaș 3 milioane de euro. Universitatea Craiova a primit mai mulți bani doar pentru Alexandru Mitriță. New York City a plătit 7,4 milioane de euro. Din această sumă 20% le-a revenit celor de la Pescara, acolo unde Mitriță a jucat între 2015-2018 .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: