Redactia.ro
Home » Monden » În culisele Survivor! Daniel Pavel, despre rutina matinală și secretul din spatele dormitorului din Dominicană

În culisele Survivor! Daniel Pavel, despre rutina matinală și secretul din spatele dormitorului din Dominicană

daniel pavel

Daniel Pavel, prezentatorul sezonului recent încheiat al competiției Survivor, a împărtășit câteva detalii din culisele emisiunii, oferind o perspectivă asupra experienței sale intense!

Daniel Pavel: „A fost cel mai tare sezon din istorie, cel mai nebun!”

Într-un interviu acordat după întoarcerea sa acasă, Pavel a descris sezonul ca fiind cel mai tare și nebun din istoria show-ului:

„A fost cel mai tare sezon din istorie, cel mai nebun! Fiecare minte se întreabă când se opresc camerele, când se termină emisiunea, când se stinge flacăra”, a declarat acesta „La Măruță”.

Cu toate acestea, competiția a avut și momentele sale dificile, iar dorul de familie a fost una dintre provocările majore cu care s-a confruntat prezentatorul:

„Aici la Survivor pleci singur, tu nu mai știi nimic de casă, nu ai altceva de făcut decât să gândești pozitiv, altfel nu faci față”.

Unde dormea Daniel Pavel?

În ceea ce privește locul în care dormea Daniel Pavel pe insulă, mulți fani ai show-ului au fost curioși să afle. Potrivit prezentatorului, condițiile pentru echipa de producție nu au fost mereu optime, iar în unele cazuri nu aveau acces la apă caldă, acolo unde aveau dormitorul asigurat:

„Există o mică comunitate, noi cei din producție, în Dominicană, avem o piață de fructe, ca la țărani, 6 luni pe an în Dominicană, desigur, câteodată am apă caldă”, a spus prezentatorul Dan.

De asemenea, Pavel a dezvăluit că filmările aveau loc în medie între patru și cinci zile pe săptămână, în funcție de programul concurenților:

„Depinde de filmările zilei, când concurenții au reality, și atunci avem filmări, în general filmăm 4-5 zile pe săptămână”.

Despre rutina sa matinală, Pavel a menționat că nu dormea foarte mult și că îi plăcea să vadă răsăritul:

„Suntem împreuna cu mica echipă de producție, ne-am creat niște obiceiuri. Nu dorm foarte mult, îmi place să văd răsăritul”, a continuat prezentatorul.

Cine este Ana, iubita lui Daniel Pavel?

În timpul competiției, Daniel Pavel a simțit dorul familiei și a mărturisit că nu a putut fi prezent la un eveniment important din viața fiului său, balul. Cu toate acestea, iubita sa, Ana, a fost alături de el și l-a susținut pe parcursul întregii experiențe:

„La Survivor îți cioplești personalitatea sau chiar prețuiești altfel telefoanele. Și Ana a fost alături de mine de data asta. Ana este puntea mea peste casă.  Cătălin, fiul meu, a luat nota 1 la germană. Dar este cea mai mare notă, așa este acolo, este cea mai înaltă notă. A avut balul, s-a îmbrăcat în costum, n-am putut să văd nimic, eu fiind acolo”.

După întoarcerea sa din Republica Dominicană, Daniel Pavel și-a recuperat timpul petrecut departe de familie și a fost văzut alături de Ana la un restaurant din cartierul Primăverii, bucurându-se de o masă în compania sa.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: