Redactia.ro
Home » Monden » În familia Clejanilor problemele se țin lanț. Fulgy a scuipat o persoană în vârstă

În familia Clejanilor problemele se țin lanț. Fulgy a scuipat o persoană în vârstă

Fulgy

Momente de tensiune în familia Clejanilor, după ce Margherita a fost implicată într-un accident rutier. Conform autorităților, artista ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Ei bine, se pare că soții Manole sunt obișnuiți cu astfel de momente, deoarece fiul său, Fulgy a fost implicat într-un scandal mediatizat.

Scandalurile se țin lanț de familia Clejanilor

Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier sâmbătă dimineață, atitudinea acesteia fiind una agresivă la vederea autorităților.

Oamenii legii ajunși la fața locului au decis să o însoțească pe vedetă la IML, pentru a i se recolta probe de sânge. Împreună cu Margherita a mers și tatăl acesteia, Ioniță de la Clejani.

Rezultatele analizelor au arătat că Margherita a consumat o substanță interzisă, heroină.

La ieșirea de la Brigada Rutieră, Ioniță Manole le-a declarat jurnaliștilor că va face o anchetă proprie după ce fiicei sale i s-a întocmit un dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat pentru 30 de zile.

Am început personal o anchetă. Ştiu că Marga nu consumă droguri. Clar! Nu există aşa ceva! Am început o anchetă de aseară pentru că nu pot lăsa lucrurile aşa. Nu a consumat droguri. Marga nu consumă droguri. Marga este bine. Nu s-a întâmplat o nenorocire. Nu au fost victime. E o maşină. Dă-o dracului. S-a stricat. Facem alta. O reparăm, nu e problemă”, a declarat Ioniţă de la Clejani.

Fulgy a scuipat o persoană în vârstă pentru că nu a vrut să discute cu el

Anul trecut, Fulgy a fost implicat într-un scandal intens mediatizat, după ce a scuipat un bătrân pentru că nu a vrut să discute cu el.

Întregul eveniment a avut loc pe Calea Floreasca din Capitală, când Fulgy a încercat să intre în vorbă cu un bărbat în vârstă.

Bătrânul a refuzat să vorbească cu fiul Clejanilor, spunându-i să-l lase în pace, moment în care Fulgy a răbufnit și i- adresat cuvinte jignitoare. „Până chemi tu Poliția, eu chem Interpolul. Du-te și vezi de drumul tău, de nebun. Nu ești șmecher, ești fraier. Un șmecher nu ajunge ca tine”, a răcnit Fulgy, printre alte înjurături.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini