Redactia.ro
Home » Știri » În gara din Brăila un bărbat și-a uitat geanta cu acte și bani chiar pe peron. Nu o să îți vină să crezi cine a găsit geanta

În gara din Brăila un bărbat și-a uitat geanta cu acte și bani chiar pe peron. Nu o să îți vină să crezi cine a găsit geanta

Un bărbat din Făurei a trecut prin mari emoții atunci când și-a dat seama că și-a uitat geanta cu acte și bani chiar pe peronul Gării Brăila. Spre marele său noroc, primii care au găsit geanta cu pricina au fost eroii săi care i-au și înapoiat-o. Iată cum s-a desfășurat „aventura”.

Cine i-a găsit geanta bărbatului

Un bărbat din Făurei a stat cu sufletul la gură timp de câteva ore după ce și-a uitat geanta pe peronul Gării CFR Brăila. În geantă se aflau bani, acte și un card cu codul pin atașat. Spre marele său noroc, geanta a fost găsită chiar de oamenii legii. Aceștia i-au verificat conținutul și în urma găsirii documentelor au contactat persoana cu pricina.

Băbatul din Făurei a fost contactat de oamenii legii și a aflat că geanta sa este în siguranță.  Acești au precizat că o va găsi la sediul secției de Poliție din Gara CFR Brăila. La scurt timp, bărbatul a venit la oamenii legii și a fost foarte fericit că și-a recuperat bagajul pierdut din neatenție. Polițiștii i-au recomandat să aibă mare grijă de acum în colo deoarece bagajul ar fi putut ajunge pe mâini nepotrivite. Acest lucru ar fi făcut ca șansele de a-l găsi să scadă semnificativ.

Polițiștii au verificat conținutul genții și au identificat mai multe documente personale, un telefon mobil cu touchscreen, în stare de funcționare, suma de 1.800 de lei și un card bancar cu codul PIN atașat. De asemenea, polițiștii au stabilit imediat că proprietarul bagajului este un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din orașul Făurei, care în urmă cu câteva minute se urcase în trenul CFR călători Galați-Adjud, din stația Brăila, la ora 11.11, și călătorea până în stația CFR Făurei, unde își are domiciliul.„, au transmis cei de la IPJ Brăila.

În geantă se aflau și documentele de pensionare ale soției

Se pare că în geanta buclucașă se aflau și documentele de pensionare a soției bărbatului. Acesta a precizat că pierderea documentelor ar fi însemnat întârzieri în depunerea lor, lucru care ducea la pierderea unei sume semnificative de bani.

Bărbatul a precizat că pierderea documentelor ar fi însemnat întârzierea depunerii documentației de pensionare pentru soția lui și respectiv pierderea unor drepturi bănești, pe câteva luni bune, cu atât mai mult cu cât în bagaj avea și o sumă de bani considerabilă, pe care de asemenea a recuperat-o.„, au mai precizat cei de la IPJ Brăila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: