Redactia.ro
Home » Știri » În timp ce soția îi spunea adio, Vali Vijelie avea alte preocupări. Ce anunț făcea artistul

În timp ce soția îi spunea adio, Vali Vijelie avea alte preocupări. Ce anunț făcea artistul

Soția lui Vali Vijelie, mesaj controversat după ce a fost la doar un pas de divorț: „Retrage-te atunci când simți că nu mai aparții unui suflet”

Când lanțurile iubirii se frâng, ecourile sunt adesea tumultuoase. Recent, Vali Vijelie (53 de ani), cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere, a fost lovit de o astfel de ruptură, când partenera lui de viață și mama copiilor, Carmen Rusu, a luat decizia de a se despărți, după ce artistul s-a lăsat prins în capcana tentației.

Manelistul, cunoscut pentru popularitatea sa în lumea muzicii de petrecere, a fost surprins în mijlocul unei escapade nocturne, în compania unei tinere. Imaginile capturate au fost destul de concludente și au ajuns la cunoștința partenerei lui de viață, Carmen Rusu, stârnind un val de indignare în sufletul acesteia, conform cancan.ro.

Despre incident, s-a aflat că Vijelie și-a luat tânăra în miezul nopții dintr-o benzinărie și s-a aventurat într-un complex rezidențial din Pipera, folosindu-se de mașina sa de lux în valoare de 250.000 de euro. În ciuda gestului controversat, artistul nu a ezitat să își etaleze sentimentele în public.

Ce decizie a luat soția lui Vijelie

După 21 de ani de căsnicie, Carmen Rusu a hotărât că aceasta este picătura care a umplut paharul, și a anunțat separarea definitivă. Această decizie a venit ca urmare a repetatelor încercări de infidelitate ale lui Vijelie, de care aceasta a fost dispusă să treacă cu vederea în trecut, în speranța unei regăsiri a echilibrului în cuplu.

Cuplul are împreună patru copii,  Florin, Rafi, Cati și Nuțu, iar Carmen Rusu a fost mereu sprijinul solid al lui Vijelie, chiar și atunci când acesta a alunecat. Dar, de această dată, limitele au fost depășite.

În ciuda tulburărilor din viața personală, cariera lui Vali Vijelie rămâne stabilă. În timp ce se confrunta cu sfârșitul unei relații de lungă durată, artistul a ales să se concentreze pe muzică. El a anunțat pe rețelele de socializare lansarea unei noi piese, cu un mesaj care părea să reflecte experiențele și alegerile sale:

„Și ce dacă lumea mă va judeca / Să mă supăr niciodată / Am fost și golan și băiat bun / Le-am făcut pe toate în viață.”

Într-un final, povestea lui Vali Vijelie și Carmen Rusu devine o lecție despre tentație, consecințe și căutarea unui echilibru în viață și în dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: