Redactia.ro
Home » Monden » În urmă cu 10 ani era sedusă chiar de profesorul de religie de la un liceu din Capitală. Cum arată acum tânăra

În urmă cu 10 ani era sedusă chiar de profesorul de religie de la un liceu din Capitală. Cum arată acum tânăra

GALERIE FOTO (2)

Daiana Estera Duțu a fost în ură cu 10 ani în centrul unui scandal de proporții. La ave avreme era elevă în clasa a 10 ea și trăia o aventură chiar cu profesorul ei de religie. Cazul a fost mediatizat rapid și foarte intens.

Cum arată Daiana Estera Duțu și cu ce se ocupă

Daiana Estera Duțu era doar o adolescentă de 16 ani când a fost sedusă de profesorul-preot. De aici la un mega scandal mediatic a fost doar un pas. Frumoasa Daiana are acum 26 de ani și este o bombă sexy. La aproape 10 ani de la aflarea povesștii de dragoste dintre ea și preotul car eîi era profesor, Daiana a făcut declarații și a precizat că nu regretă deloc ce s-a întâmplat.

Este viața mea, cu bune, cu rele. Mi-a plăcut și îmi place ceea ce fac. Punct! u sunt Daiana, fata care am concediat doi preoți! Diavolul nu vine la noi cu fața roșie și cu coarne. Vine deghizat în tot ce ți-ai dorit vreodată„,a mărturisit Daiana Duțu.

Se pare că Daiana Duțu nu s-a cumințit deloc, ba chiar dimpotrivă. Tânăra susține că trăiește o viață de vis, vizitează destinații de lux și are parte de povești pline de adrenalină alături de milionari foarte cunoscuți.

Am avut multe relații, am văzut multe țări, vreo 13 la număr. Am trăit cu bărbați care m-au răsfățat. M-am iubit și cu unul, și cu altul… Am fost întreținută de milionari. Unii dintre ei sunt foarte cunoscuți. Căsătoriți, cu familii… Români, străini…Eram amantă, o amantă bună, știu să mă port. Primeam cadouri, ce cadouri, vacanțe exotice, mergeam cu ei, o zi, două, o săptămână. Eram tratată ca o regină, serios, oameni civilizați. Oameni grei, pe care vreau să-i păstrez anonimi. Dar s-a întâmplat ceva…„,a povestit Daiana Duțu.

Daiana Duțu s-a căsătorit cu un șofer de taxi

O perioadă de timp, Daiana a renunțat la viața opulentă pe care o ducea și s-a îndrăgostit de un șofer de taxi care i-a pus inelul pe mână. Relația celor doi nu a durat mult, dar cei doi au făcut și un copil împreună.

Ne-am întâlnit, ne-am iubit… M-a cerut de nevastă la Bran…chiar în castel, sus. Era, undeva, în Titan. Da, doar 13 metri avea. Un an am stat acolo… Am renunțat la milionari, pentru că-l iubeam pe soțul meu, iar eu nu sunt o fată strângătoare. Trăiam din taximetria lui. Erika Maria este fetița mea, stă cu sora mea, care are trei copii, în Anglia. Am semnat amândoi o procură la notar că vrem ca fetița să plece la sora mea acolo. M-am despărțit… Am reluat ce făceam … Paris, Egipt, Luxemburg… Șirul vacanțelor cu milionari. Renunțasem la tot pentru dragoste, dar mi-am dat seama că nu a fost bine. E mai bine așa…„, a mărturisit Daiana Duțu.

Daiana Duțu iubește din nou

După o viață tumultuoasă, focoasa brunetă și-a găsit alinarea în brațele unui pastor penticostal. Ea a mărturisit că bărbatul din viața ei este căsătorit și că imediat ce va termina procesul cu actuala soție, ei îți vor unii destinele în fața Lui Dumnezeu. Actualul iubit al Daianei i-a dăruit un inel în valoare de 6000 de euro.

A venit, m-a luat la hotel și a fost de vis! Doi ani am stat împreună, fără să se știe. Ne vedeam doar pentru sex. S-a aflat. Are opt copii, soție… L-am dat și pe ăsta afară de la biserică! Acum s-a mutat cu mine, suntem un cuplu. Stăm cu chirie, la mine…Pe 15 decembrie m-a cerut cu un inel de vreo 6.000 de euro. S-a întâmplat la Castelul Peleș. A cumpărat apoi verighete, astea mai ieftine, la vreo 1.000 de euro la un loc. El a băgat divorț și așteaptă acum să se încheie…c a să ne putem căsători noi.„, a mărturisit Daiana Duțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: