Redactia.ro
Home » Stil de viață » Înainte de nuntă, mirele a aflat că este înșelat. A folosit o metodă inedită pentru a se răzbuna pe iubita sa. E absolut genial!

Înainte de nuntă, mirele a aflat că este înșelat. A folosit o metodă inedită pentru a se răzbuna pe iubita sa. E absolut genial!

GALERIE FOTO (2) Înainte de nuntă, mirele a aflat că este înșelat

Înainte de nuntă, mirele a aflat că este înșelat. Petrecerea de nuntă este, de obicei, un moment extrem de fericit și unic pentru cele două persoane care își unesc destinele, dar și pentru rudele acestora. Au existat cazuri în care în timpul evenimentului au avut loc scandaluri sau momente neplăcute, în special din cauza băuturii. Ei bine, povestea a doi miri a devenit virală, după ce bărbatul a aflat cu puțin timp înainte să se căsătorească că iubita sa l-a înșelat. A pus la cale un plan absolut genial!

Înainte de nuntă, mirele a aflat că este înșelat. A folosit o metodă inedită pentru a se răzbuna pe iubita sa. E absolut genial!

Înainte de nuntă, mirele a aflat că este înșelat. Nunta reprezintă evenimentul cel mai important din viața a doi îndrăgostiți. Evenimentul ar trebui să fie plin de emoție, fericire și bucurie atât pe miri, cât și pentru rudele acestora. Însă există și nunți care vin la pachet cu multe surprize, mai ales atunci când unul dintre miri se răzgândește asupra căsătoriei, sau un fost sau o fostă se gândește să întrerupă nunta. Ei bine, povestea a doi tineri a devenit virală în mediul online.

Înainte de a se căsătorit cu iubirea vieții sale, cel puțin așa credea la acel moment, mirele a aflat că logodnica sa l-a înșelat în timpul relației lor cu mai mulți bărbați. Fără să-i spună ceva sau să-i adreseze vreun reproș, mirele a continuat nunta. Ajunși la restaurant, după ce și-au unit destinele, bărbatul avea să strice bucuria tuturor invitaților. Felurile de mâncare circulau în mod normal, lumea se distra, până când mirele a propus un joc. Acesta a rugat pe toată lumea să ridice farfuriile din care mâncau și să vadă dacă au lipit un semn roșu pe spatele farfuriilor.

Planul genial pregătit de mire

Astfel, cei care găseau acest semn erau îndemnați să se ridice în picioare. Crezând că este un joc distractiv, opt bărbați s-au ridicat în picioare complet amuzați. Deși toată lumea era de părere că va urma o pedeapsă sau o recompensă, mirele a luat microfonul și a făcut un anunț șocant. Acesta a arătat cu degetul fiecare bărbat menționând că toți cei opt au întreținut relații intime cu soția sa, în timp ce erau împreună. Evident, lumea a rămas absolut șocantă de această veste. Bărbații complet rușinați, au părăsit imediat evenimentul, în timp ce mirele și-a anunțat mireasa că va anula căsătoria. Așadar, mireasa a avut parte de o zi memorabilă, dar cu siguranță regretabilă. Bărbatul încornorat a părăsit restaurantul fiind recunoscut pentru faptul că a aflat la timp despre trădarea soției sale.

A demascat-o pe sotia sa in ziua nuntii

La scurt timp, întâmplarea a devenit virală în mediul online după ce mai mulți invitați la nuntă au postat imagini cu răzbunarea mirelui. Majoritatea internauților au fost de acord cu planul genial pe care bărbatul l-a pregătit pentru a-și demasca soția, în timp ce unii au fost de părere că ar fi fost mult mai bine să discute cu soția în privat, chiar înainte să facă marele pas. Cert este faptul că mirele s-a răzbunat înzecit pe logodnica sa pentru că l-a înșelat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: