Redactia.ro
Home » Sport » Încă un fotbalist a fost călcat de hoți! Ce a pățit Luca Toni

Încă un fotbalist a fost călcat de hoți! Ce a pățit Luca Toni

Luca Toni, hoți, casă spartă

A devenit deja o modă ca hoții să spargă locuințele fotbaliștilor. De data aceasta ghinionistul a fost un fost campion mondial cu naționala Italiei, Luca Toni.

Luca Toni a fost jefuit și atacat de hoți în propria casă, din Montale, vineri seara. Hoții în număr de patru erau înarmați. În momentul atacului, fostul mare fotbalist și cei doi copii ai săi erau acasă, spun cei de la Gazzetta Dello Sport. Cei patru hoți au cerut bani dar și mai multe bunuri pe care le-au luat cu ei.

”Au fost momente dificile”, a spus Luca Toni.

Autoritățile italiene au demarat o anchetă pentru stabilirea identității atacatorilor. Au la dispoziție imaginile de pe camerele de supraveghere din împrejurimi. Suspecți ar fi membrii unei bande care îl ultima perioadă au spart mai multe bancomate din zonă.

Fotbaliști prădați de hoți

Ultimul fotbalist “vizitat” de hoți a fost Cristiano Ronaldo. I-au spart casa din Madeira. Au furat mai multe bunuri printre care și un tricou cu Juventus. În urmă cu două luni și Franck Ribery a trecut printr-o experiență asemănătoare. Mijlocașul francez a ajuns acasă, la Florența, după ce a jucat în meciul Parma – Fiorentina. Când a intrat în casă totul era răvășit, iar Ribery a declarat că au fost furate mai multe bunuri. Soția și copiii starului francez nu erau acasă. În schimb, Hugo Lloris, portarul lui Tottenham a cheltuit aproape 20.000 de euro pentru un câine special, care să-l apere de hoți. Este vorba despre un ciobănesc belgian, care a fost special antrenat și dresat pentru protecție personală. Patrupedul a “lucrat” în poliție și armată.În prima zi din an hoții au spart și casa lui Denis Suarez, mijlocașul celor de la Celta Vigo.Surpriza însă, după ce au deschis seiful au constatat că era gol. În raportul poliției s-a consemnat că hoții nu au găsit nimic de valoare în locuință.
În ultimul an mai mulți fotbaliști celebri au fost călcați de hoți. Printre aceștia sunt Jan Vertonghen, Ashley Cole, Wayne Rooney, Alvaro Morata, Thomas Partey, Raphael Varane sau brazilianul Casemiro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: