Redactia.ro
Home » Sport » Încă un fotbalist celebru, “vizitat” de hoți! Ce a găsit când s-a întors acasă

Încă un fotbalist celebru, “vizitat” de hoți! Ce a găsit când s-a întors acasă

fotbalist hoti, Franck Ribery

Duminică, am putea spune că a fost una dintre cele mai proaste zile pentru Franck Ribery. S-a accidentat în timpul meciului, iar când a ajuns acasă și-a dat seama că aceasta fusese spartă de hoți.

În ultimele luni casele mai multor fotbaliști au fost sparte de hoți. Ultimul care a trecut prin această experiență neplăcută este Franck Ribery. Mijlocașul francez a ajuns acasă, la Florența, după ce a jucat în meciul Parma – Fiorentina. Când a intrat în casă totul era răvășit, iar Ribery a declarat că au fost furate mai multe bunuri care aparțineau soției sale. Bijuterii și genți de firmă. Din fericire soția și copiii fotbalistului nu se aflau în Italia.

“După victoria pe care am obținut-o la Parma, m-am întors acasă. Casa mea din Italia, țara în care am decis să îmi continui cariera după atâția ani la Munchen. Asta este ce am găsit.. Soției mele i-au fost furate mai multe genți și bijuterii. Soția și copiii mei sunt în siguranță, la Munchen”, a scris Ribery pe pagina sa de socializare.

Ribery vrea să plece din Italia

Se pare că șocul a fost atât de mare încât francezul se gândește serios să plece de la Fiorentina.

“Cum voi mai putea fi eu liniștit? Cum ne putem simți bine aici? Nu alerg pentru bani, mulțumesc Domnului, nu duc lipsă de nimic, o fac din pasiune. Însă, pasiune sau nu, familia mea este pe primul loc, și vom lua decizia necesară pentru binele nostru”, a mai scris Franck Ribery.

Mijlocașul francez a ajuns în Italia la începutul acestui sezon, după 12 ani petrecuți la Bayern Munchen. Până acum a marcat 3 goluri pentru noua sa echipă și a dat două pase decisive în cele 15 meciuri jucate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: