Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu devastator la o stație de metrou din Londra. Zeci de pompieri au sosit la fața locului

Incendiu devastator la o stație de metrou din Londra. Zeci de pompieri au sosit la fața locului

Incendiu în Londra

O explozie puternică a avut loc, luni, într-o stație de metrou din sudul Londrei. În urma acesteia, a izbucnit în incendiu devastator, care a produs un fum negru și gros în zonă. Locuitorii au fost nevoiți să stea mai mult timp în casă și să închidă geamurile. Zeci de pompieri au sosit la fața locului.

Incendiu devastator într-o stație de metrou din Londra. Zeci de pompieri au sosit la fața locului

Incendiul a izbucnit, mai exact, în gara Elephant and Castle din sudul Londrei, într-un atelier de mecanică auto, dintr-o stație de metrou. Zona este cunoscută drept Little Colombia, pentru că aici sunt multe magazine și restaurante cu specific columbian. Pentru a stinge flăcările puternice, care au provocat un fum înecăcios, s-au deplasat 70 de pompieri cu 10 autospeciale, scrie Digi 24.

Momente de panică la Londra. Un incendiu de proporții a izbucnit într-o gară din sudul capitalei britanice - VIDEO

În zonă au sosit și oameni ai legii care cercetează cauza exploziei . Momentan, nu au ajuns la o concluzie. Pentru a preveni alte incidente, autoritățile i-au îndemnat pe britanicii din împrejurul gării să stea în case până când se va opri totul și să închidă geamurile locuințelor.

Preț de câteva ore, până la stabilizarea situației, circulația trenurilor care treceau prin stația Elephant and Castle a fost oprită. Fumul negru și gros s-a depus și pe șine și ar fi putut duce la deraieri. Totodată, nu s-au transmis informații despre existena vreunei victime.

Incendiu devastator pe o insulă din Hong-Kong

Și în alte zone ale lumii s-au produs luni incendii puternice. Pe o insulă din Hong-Kong, flăcări mari au ars iahturi și bărci ancorate. Deși pompierii au sosit la fața locului și s-au străduit ore în șir să oprească incendiul, au fost afectate în jur de treizeci de șalupe, bărci de pescuit și iahturi. Zece ambarcațiuni s-au scufundat și, potrivit autorităților, nu sunt victime. Insula este frecventată de pescari și are două cluburi de yahtin.

Incendiu devastator pe o insulă: Zeci de iahturi și bărci au fost distruse - Stirileprotv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: