Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu puternic în Sectorul 3 al Capitalei. Patru case și anexele lor, mistuite de flăcări

Incendiu puternic în Sectorul 3 al Capitalei. Patru case și anexele lor, mistuite de flăcări

GALERIE FOTO (3)

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, în Sectorul 3 al Capitalei. Flăcări puternice au cuprins patru imobile şi anexele acestora. La fața locului au intervenit pompierii cu șapte autospeciale, iar altele au fost pregătite să intervină în sprijin.

Incendiu în Sectorul 3 al Capitalei

Un incendiu devastator a izbucnit, duminică, pe Strada Iancu Grigore din sectorul 3 al Capitalei. Patru case și anexele lor au fost cuprinse de flăcări puternice. La fața locului s-au deplasat pompierii cu șapte autospeciale, iar altele au fost pregătite suplimentar, informează Digi 24.

Totodată, la locul incendiului a intervenit și un echipaj SMURD pentru a acorda îngriri medicale, pentru trei persoane care au suferit atac de panică. În urma evenimentului, nu s-au soldat victime, iar persoanele din imobilele arse au fost la timp evacuate.

Sursă foto: ISU

Nu se cunoaște, momentan, cauza care a dus la izbucnirea incendiului. S-a demarat o anchetă.

Incendiu în Moieciu de Sus. Trei pensiuni s-au făcut scrum

Incendiul din Capitală vine la o zi după ce un incendiu a cuprins trei pensiuni din Moieciu de Sus. Pompierii au intervenit și aici cu trei autospeciale de stingere. Nu au fost victime, iar persoanele cazate au fost la timp evacuate. Doar trei dintre ele au suferit un atac de panică, dar li s-au oferit îngrijir medicale la fața locului. Construcția pensiunilor era din lemn, în mare parte.

”Intervenim la un incendiu ce se manifestă la acoperișul unei locuințe în Moieciu de Sus. Acționăm cu 5 autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, o autoscara mecanică. De asemenea acționează echipaje de la SVSU Bran, Râșnov și Cristian. Din primele informații în locația de la care a pornit incendiu erau persoane cazate, acestea s-au autoevacuat, o singura persoana a suferit un atac de panica și a primit îngrijiri medicale. Incendiul s-a extins la alte 2 locuințe aflate în vecinătate”, a transmis ISU Brașov.

Un alt incendiu în Suceava

Incendiul din Capitală vine la câteva ore și după un alt inceniu, dar din Suceava. Acesta a fost pus rău intenționat la un adăpost de animale și un depozit de furaje în aer liber au ars în totalitate. În urma incendiului, au murit șase oi și un cal, transmite monitorulsv.ro.

Timp de nouă ore s-au chinuit pompierii militari și civili să stingă flăcările cu șapte autospeciale de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, alături de lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Baia și Cornu Luncii, dar și un buldoexcavator.

Reprezentanții ISU au transmis că incendiul a fost unul observat, dar că a fost anunțat cu întârziere. În momentul sosirii echipajelor de salvare deja focul a ars o bună parte din adăpostul de animale și depozitul de furaje.

”Deși focul a fost localizat repede, operațiunea de lichidare a incendiului a fost de durată. Aceasta a fost îngreunată de cantitatea mare de plante furajere, care a trebuit să fie răscolită pentru identificarea eventualelor focare ascunse. Astfel, misiunea s-a încheiat după aproape nouă ore de efort susținut și muncă asiduă din partea pompierilor militari și civili, la 9:15”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

În urma incendiului s-a demarat o anchetă. La fața locului s-au deplasat și oamenii legii pentru a vedea cine l-a produs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: