Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu puternic la marginea Capitalei. Localnicii au primit mesaj RO-ALERT

Incendiu puternic la marginea Capitalei. Localnicii au primit mesaj RO-ALERT

GALERIE FOTO (5) Incendiu puternic la marginea Capitalei

Incendiu puternic la marginea Capitalei. În urmă cu ceva timp s-a produs un incendiu violent în județul Ilfov, la un centru de colectare și reciclare deșeuri din Glina. Oamenii din zonă au primit mesaje prin RO-ALERT, fiind sfătuiți să părăsească zona.

Incendiu puternic la marginea Capitalei. Localnicii au primit mesaj RO-ALERT

Un incendiu violent a izbucnit la un centru de colectare și reciclare deșeuri în Glina, județul Ilfov. Din primele informații, ard caroserii de autoturisme pe o suprafață de apromaximativ 100 de metri pătrați. La fața locului au ajuns 9 autospecile de stingee, iar pentru că sunt degajări mari de fum, circulația pe centura este oprită. Localnicii din zona au primit un mesaj RO-ALERT, fiind avertizați să părăsească zona. „Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteți în apropiere, evacuaţi zona. Luați măsuri de adăpostire şi autoprotecţie”, se arată în mesajul Ro-Alert.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers ale DN Centura București, din cauza incendiului produs la Glina. Potrivit primelor informații, nu există victime, iar la momentul de față se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii incendiului. Conform purtătorului de cuvânt al ISU București, focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați.

Conform Administrației Naționale de Meteorologi, evoluția norului de fum din zona Glina, județul Ilfov, va fi de dispersie și deplasare spre nord-est.

Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din zona Glina, judeţul Ilfov, se apreciază că cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat (…) din direcţie predominant sud-vestică, astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie şi deplasare spre nord-est”, se menţionează în comunicatul ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: