Redactia.ro
Home » Homepage » Incendiu puternic la Prefectura din Suceava. Acoperișul a fost cuprins de flăcări

Incendiu puternic la Prefectura din Suceava. Acoperișul a fost cuprins de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, în Palatul Administrativ din Suceava, unde funcţionează Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean. Flăcări imense au cuprins acoperișul clădirii, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu 4 mașini de stingere, 1 autoscară și 2 ambulanțe SMURD. Deși incendiul este localizat acum, este afecatată o bună parte a acoperișului, 2.000 de metri pătraţi.

Incendiu puternic la Prefectura din Suceava. Acoperișul a fost cuprins de flăcări

Incendiu devastator la Prefectura din Suceava! Acoperișul instituției a fost cuprins de flăcări, sâmbătă dimineața, iar pompierii sunt acum la fața locului și țin situația sub control. Nu se cunoaște, deocamdata, cauza acestui eveniment și nimeni nu a fost rănit.

„Incendiul se manifestă la acoperișul clădirii aproape în totalitate, intervenim la fața locului cu patru autospeciale de stingere și o autoscară de lucru la înălțime, intervenim atât din exterior cu autoscara, cât și din interior. La fața locului avem și două ambulanțe SMURD, însă din fericire, la acest moment nu avem persoane care să fie rănite” a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava, într-o intervenție telefonică la Digi24.

VIDEO Incendiu la Palatul Administrativ din Suceava / Prefect: Acoperișul este cu mult lemn, clădirea este veche - Hotnews Mobile

Persoanele din Prefectură au fost evacuate

Toți oamenii din interiorul Prefecturii au fost evacuați, în urma incendiului, care a provocat degajări mari de fum.

”Toate persoanele care se aflau în interior s-au autoevacuat pentru că incendiul se manifestă la nivelul acoperișului, deci nu au fost în pericol. După localizarea și lichidarea incendiului vom stabili cauza probabilă, vorbim de o structură din lemn, și aceasta e cea mai mare problemă, și faptul că e acoperită de tablă, deci incendiul se manifestă sub acea tablă. Intervenția este foarte dificilă din cauza cantității foarte mare de material combustibil, lemn așa cum spuneam, a suprafeței foarte mari și faptul că este acoperită de tablă, sperăm să îl stingem cât mai repede”, a mai spus Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.

LIVE UPDATE. Incendiu violent la Prefectura din Suceava. Focul s-a extins și a ajuns la etajul III. VIDEO

REVENIM CU DETALII DESPRE ACEST SUBIECT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: