Redactia.ro
Home » Stiri Locale » VIDEO Incendiu puternic în Prahova! O fabrică de produse pe bază de țiței, cuprinsă de flăcări

VIDEO Incendiu puternic în Prahova! O fabrică de produse pe bază de țiței, cuprinsă de flăcări

Un incendiu de proporții a izbucnit, luni seară, la o fabrică unde se făceau produse din țiței, în localitatea prahoveană Colgeag. Două persoane au suferit arsuri grave și se ia în calcul transferul lor în spitalele din străinătate. La fața locului s-au deplasat pompierii cu șase autospeciale de stingere, două ambulanţe SMURD, iar una de terapie intensivă mobilă, o autoplatformă, o autoscară şi o descarcerare grea. Aproape trei ore s-au străduit pompierii să stingă flăcările.

Incendiu puternic în Prahova! O fabrică de produse pe bază de țiței, cuprinsă de flăcări

Un incendiu masiv a izbucnit, luni seară, la o societate unde se fabrică produse din țiței în satul Inotești, localitatea Colceag, din județul Prahova. Doi bărbați au suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe aproximativ 70% din suprafața corpului. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare. Pompierii  au intervenit cu șase autospeciale de stingere, două ambulanţe SMURD, iar una de terapie intensivă mobilă, o autoplatformă, o autoscară şi o descarcerare grea. După aproape trei ore, flăcările au fost stinse, informează HotNews.

”La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hală, 3 autoturisme și un autotren”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

VIDEO. Incendiu cu degajări mari de fum într-o hală în care se produc  saltele, în Prahova

În ceea ce-i privește pe cei doi indivizi răniți, cu vârste cuprinse între 53 și 59 ani, autoritățile iau în calcul transferul lor în străinătate, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Ei se află acum la UPU Ploiești și au căile aeriene afectate.

”Din primele informații, este vorba despre doi bărbați, de 59 de ani și, respectiv, 53 de ani. Pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafață corporală. La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate (…) După ce se primesc concluziile comisiei de specialitate întrunită la nivelul spitalului se va decide eventualul transfer. Medicii de la UPU Ploiești lucrează în prezent la stabilizarea pacienților”, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății.

A fost pericol de explozie în zonă

În hala unde a izbucnit incendiul a fost pericol de explozie, deoarece erau depozitate uleiuri uzate.

„Incendiu hală în care funcționează o stație de prelucrare produse petroliere, în curtea unui fost CAP. Arde pe o suprafață de aproximativ 700 mp, cu pericol de explozie, în hala fiind depozitate uleiuri uzate”, transmit reprezentanții IGSU.

În hala unde sunt doar birouri, iar în apropiere nu sunt locuințe. Însă, pericolul a fost destul de mare, mai ales că în apropiere sunt depozitate 3 tancuri de 20 de tone de combustibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: