Redactia.ro
Home » Monden » Începe „America Express – Drumul Soarelui”! Tot ce trebuie să știi despre noul sezon care debutează sâmbătă, 21 octombrie 2023

Începe „America Express – Drumul Soarelui”! Tot ce trebuie să știi despre noul sezon care debutează sâmbătă, 21 octombrie 2023

GALERIE FOTO (10)

Începe „America Express – Drumul Soarelui”! Iată tot ce trebuie să știi despre noul sezon care debutează sâmbătă, 21 octombrie 2023!

Începe „America Express – Drumul Soarelui”, sâmbătă, 21 octombrie 2023

Sezonul cu numărul șase al emisiunii de reality-show „America Express” va începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, și va putea fi urmărit pe Antena 1. Nouă echipe curajoase se pregătesc să pornească în aventura vieții lor, pe Drumul Soarelui, oferind telespectatorilor o premieră maraton de cinci zile.

Timp de aproximativ două luni, nouă perechi de vedete au fost în fața unor provocări fără precedent. Cu un buget limitat la doar 1 euro pe zi, echipele se văd nevoite să-și pună imaginația și resursele la încercare pentru a-și găsi mijloace de transport și cazare. Printre vedetele care vor face parte din acest nou sezon se numără Alexia Eram și fratele ei, Aris, comediantul George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Drumul Soarelui va purta concurenții într-un periplu fascinant prin Columbia, Ecuador și Argentina, prin locuri pline de frumuseți naturale spectaculoase și bogate în povești și istorie.

Fiecare echipă se va confrunta cu numeroase provocări pe parcursul călătoriei, iar în joc se află un premiu de 30.000 de euro, care îi așteaptă pe câștigătorii acestui concurs. O aventură plină de emoții, surprize și momente neașteptate este pregătită pentru telespectatori.

Sursa foto: Antena 1

Programul difuzării

Programul difuzării acestui sezon special al „America Express” este următorul:

  • Sâmbătă, 21 octombrie, show-ul va începe la ora 20:00.
  • Duminică, 22 octombrie, emisiunea va putea fi urmărită de la ora 21:00.
  • În zilele de luni, marți și miercuri, reality-show-ul „America Express 2024″ va fi difuzat începând cu ora 20:30.

În săptămânile următoare, programul difuzării se va ajusta pentru a oferi telespectatorilor o experiență captivantă, cu episoade noi și pline de suspans, la orele menționate mai sus. Așadar, pregătiți-vă pentru o călătorie extraordinară în „America Express – Drumul Soarelui” și bucurați-vă de aventura spectaculoasă a vedetelor în această competiție incitantă!

Sursa foto: Antena 1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: