Redactia.ro
Home » TV » Începe Eurovision 2021. Marți are loc prima semifinală. Cu ce număr intră România în concurs

Începe Eurovision 2021. Marți are loc prima semifinală. Cu ce număr intră România în concurs

Marți va începe Eurovision 2021! După ce anul trecut, competiția muzicală a fost anulată din cauza pandemiei, iată că în 2021 show-ul a fost reluat. Vor fi 39 de țări care se vor lupta pentru trofeul Eurovision, printre care și România. Țara noastră este reprezentată de Roxen cu piesa „Amnesia”.

Începe Eurovision 2021. Marți are loc prima semifinală. Cu ce număr intră România în concurs

Eurovision 2021, cea de-a 65-a ediție, va începe marți, 18 mai. Ea va avea loc în Olanda, la Rotterdam, iar România a extras numărul 13 pentru momentul intrării în concurs. Roxen este cea care ne va reprezenta cu piesa ”Amnesia”.

Lituania, Slovenia, Rusia, Suedia, Australia, Macedonia de Nord, Irlanda, Cipru, Norvegia, Croaţia, Belgia, Israel, România, Azerbaidjan, Ucraina şi Malta vor fi țările din prima semifinală.

Eurovision 2021 se va desfășura cu respectarea regulilor anti-Covid: separarea strictă a publicului şi obligativitatea testării anti-COVID-19 înainte cu 48 de ore, vor fi 3.500 de spectatori în sala de spectacole la finala de sâmbătă, şi cele două semifinale, și inclusiv  la repetiţiile generale. Aceste măsură reprezintă 20% la sută din capacitatea sa totală.

Roxen: ”Ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere”

“Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa ‘Amnesia’ este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce.O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea”, a declarat Roxen, după alegerea melodiei, potrivit unui comunicat al TVR.

Pe data de 22 mai va avea loc și finala Eurovision. Concursul muzical va fi transmis, ca și până acum, pe TVR. Roxen a lansat cinci piese pentru selecţia naţională de anul trecut, ”Eurovision”.  „Alcohol You” a fost melodia câștigătoare. După ce anul trecut, din cauza pandemiei, Eurovision a fost amânat, Roxen a rămas pentru ediţia din 2021 de la Rotterdam cu o nouă piesă: „Amnesia”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: