Redactia.ro
Home » Știri » Incident în Parlamentul German. Ministrul Agriculturii a căzut pe scări

Incident în Parlamentul German. Ministrul Agriculturii a căzut pe scări

Un incident a avut loc în Parlamentul German. Înainte de discursul cancelarului Angela Merkel, ministrul Agriculturii s-a dezechilbrat și…a căzut pe scări. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Ministrul Agriculturii din Germania a căzut în Parlament

Un moment amuzant a avut loc în Parlamentul German. Chiar înainte de discursul cancelarului Angela Merkel, ministrul Agriculturii s-a dezechilibrat și …a căzut pe scări, spre uimirea celor din jur, potrivit cancan.ro.

Întâmplarea a avut loc în timpul dezbaterii bugetului german pentru anul viitor. Ministrul Agriculturii din Germania, Julia Klöckner, a căzut în timp ce a vrut să se mute pe un alt loc. Din fericire, nu s-a rănit în urma acestei căzături, cel mai probabil a avut un moment de sperietură. Presa din Germania o descrie pe Julia Klöckner ca pe o succesoare a Angelei Merkel.

Incident în Parlamentul German. Ministrul agriculturii a căzut înainte de discursul cancelarului federal Angela Merkel

Angela Merkel solicită măsuri mai serioase față de Covid-19 

Între timp, Angela Merkel a îndemnat autoritățile din Germania să ia măsuri mai serioase până la mijlocul lunii viitoare pentru a limita răspândirea Covid-19. ”Trebuie să facem tot posibilul „  spus Angela Merkel.

Numărul contactelor” între persoane „este prea ridicat, reducerea numărului de contacte este insuficientă.Nu putem să ne punem baza pe speranţă. Situaţia devine foarte gravă: aceste măsuri nu vor fi suficiente pentru a ne ajuta să trecem peste iarnă. După peste nouă luni de pandemie, acum vedem lumina la capătul tunelului”, a spus Merkel.

De altfel, numărul de contaminări în Germania este unul ridicat. Deși s-au închis mai multe sectoare din zona alimentanției, zona de cultură și sport, situația este una fără precedent. Statul german întrece și Franța la numărul infectărilor. Zilnic, țara înregistrează cazuri de 20.000 de persoane care se îmbolnăvesc. Nici sitiația de la Terapie Intensivă nu este una mai bună. Sute de oameni sunt internați la ATI în situații grave.

În pofida acestor limitări, în Germania sunt favorite standurile tradiționale cu vin cald. Ele atrag mulți oameni, astfel este greu de prevenit răspândirea virusului. Autoritățile și-au manifestat motive de îngrijorare cu privire la acest lucru.

”Trebuie să facem eforturi în continuare, numărul de noi cazuri zilnice încă se situează la un nivel extrem de ridicat”, a mai completat Angela Merkel.

În privința acestor solicitări din partea cancelarului german, Angela Merkel, Germania a fost considerată, de la începutul pandemiei, țara care gestionează cel mai bine criza epidemiologică și era felicitată pentru sistemul de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: