Redactia.ro
Home » Știri » Incident la grav la o ceremonie de Botez! Un bebeșul a murit după ce a fost scudundat cristelniță

Incident la grav la o ceremonie de Botez! Un bebeșul a murit după ce a fost scudundat cristelniță

Incident la grav la o ceremonie de Botez! Un bebeșul a murit după ce a fost scudundat cristelniță

Tragedie în timpul unei ceremonii de Botez! După ce a fost scufundat în cristelniță, un bebeșul a ajuns de urgență la spital în stare extrem de gravă, însă medicii nu au mai putut face nimic. 

Un bebeșul a murit după ce a fost scudundat cristelniță

Un eveniment ce aduce bucurie în viața oricărei familii s-a încheiat dramatic, la Suceava. Un bebeluș de șase săptămâni a ajuns în stare extrem de gravă la spital după ce a fost botezat. Din informațiile publicate de presa locală, copilului i s-a făcut rău în momentul în care preotul l-a scos din cristelniță.

Un bebeșul a murit după ce a fost scudundat cristelniță! Potrivit medicilor de pe ambulanța SMURD, copilul ar fi înghițit foarte multă apă și a fost resuscitat de medici până au ajuns la Spitalul Suceava, unde a fost preluat de urgență. Pe timp de noapte, bebelușul a fost intubat și ventilat. Din păcate, acesta a murit luni dimineață, la secția de Terapie Intensivă, conform Monitorului de Suceava.

”Un copil de o lună și jumătate a fost găsit în stop cardio-respirator la biserică după botez. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD. La acest moment se află în stare gravă pe secția ATI, intubat și ventilat mecanic”, a declarat doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, imediat după ce bebelușul a ajuns la Spital.

”Am observat că ceva e în neregulă și imediat a început să îi curgă sânge pe nas la copil. L-am pus cu fața în jos, dar nu și-a revenit. Într-adevăr, îi bătea inima, dar un puls foarte scăzut. De la doctori am aflat că a inhalat 110 ml de apă. Părintele l-a scufundat, copilul plângea. L-a scufundat de trei ori, l-a scos și l-a șters. Dacă l-a văzut cu gura căscată și plângea, nu trebuia să îl scufunde cu totul în apă. Știm că respiră cu ajutorul aparatelor. Nu știm cât de afectat îi este creierul”, a declarat tatăl bebelușului.

Polițiștii au dechis dosar penal

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem și fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Incidentul a avut loc la biserica „Sfinții Constantin și Elena”, iar protopopul Doru Budeanu a confirmat că bebelușul a fost scufundat complet în apă, arătând că „botezul se face prin întreita cufundare, după rânduielile Bisericii”, transmite Monitorul de Suceava.

Un bebeșul a murit după ce a fost scudundat cristelniță! Oficialii Protopopiatului din Suceava spun că preotul care a creștinat bebelușul este unul cu multă experiență și nu-și pot explica nenorocirea.

Se pare că și înainte de cufundare, în timpul cufundării și după, copilul a plâns. Drept dovadă, semnele vitale existau. După aia, la mirungere, copilul nu a mai dat aceleași semne. Preotul a fost primul care a sesizat că acel copil e mai moale”, a declarat Protopop Doru Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: