Redactia.ro
Home » Sport » Ministrul Sportului, gafă de zile mari. Cum l-a ”botezat” pe regele Hagi

Ministrul Sportului, gafă de zile mari. Cum l-a ”botezat” pe regele Hagi

Noul ministru al Sportului are planuri mărețe.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a făcut o gafă de zile mari, luni, pe rețelele de socializare. Totul s-a întâmplat după ce i-a luat apărarea lui Marius Șumudică, în urma insultelor rasiste aduse acestuia de către comentatorul turc, Erman Toroglu. Cum l-a Eduar Novak ”botezat” pe regele Hagi.

Ministrul Sportului, gafă de zile mari. Cum l-a ”botezat” pe regele Hagi

Se întâmplă și la case mai mari! Ministrul Sportului, Eduard Novak, a făcut, luni, o gafă de proporții pe rețelele de socializare, vrând să-i ia apărarea lui Marius Șumudică, informează digisport.ro

Ministrul a venit cu un mesaj pe Facebook, în semn de sprijin față de Șumudică, după ce a fost insultat, în mod rasist de către comentatorul turc, Erman Toroglu. Doar că, printre rândurile sale de solidaritate, s-a strecurat și o greșală.  Edurd Novack l-a numit „George Hagi” pe „Regele” fotbalului românesc. Douăzeci de minute mai târziu a constatat greșeala și a revenit cu modificarea textului.

„În legătură cu discuţiile generate în spaţiul public de incidentul cu implicaţii negative asupra lumii sportului în care a fost implicat antrenorul român Marius Şumudică, în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, dar şi de sportiv, afirm cu tărie necesitatea ca acest mediu să fie unul al egalităţii şi sportivităţii, unde toţi factorii implicaţi să aibă în permanenţă un dialog constructiv, bazat pe valori comune şi pe înţelegere reciprocă.

Niciunul dintre noi, cei care facem parte din această lume, nu trebuie să renunţăm la atitudinea fermă împotriva discursului bazat pe ură, rasism sau discriminare de orice fel. Comportamentul comentatorului turc Erman Toroglu şi insultele rasiste şi discriminatorii aduse la adresa domnului Marius Şumudică sunt inacceptabile şi de netolerat”, a scris Eduard Novak, pe Facebook.

colaj-novak-george-hagi

Cum l-a jignit comentatorul turc pe Marius Șumudică

În urmă cu câteva zile, fostul arbitru turc, Erman Toroglu, l-a jignit pe fostul antrenor al lui Gaziantep,Marius Șumudică, în direct, la o emisiune TV. Jignirea a fost una cu tentă rasistă. „Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut așa ceva, unde se crede? Se comportă ca un țigan, e un țigan”, au fost cuvintele folosite de Erman Toroglu în direct la o emisiune televizată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: