Redactia.ro
Home » Homepage » Incident la Iași, de Ziua Unirii. S-a întâmplat sub ochii președintelui Iohannis

Incident la Iași, de Ziua Unirii. S-a întâmplat sub ochii președintelui Iohannis

GALERIE FOTO (2) incident

Incident la manifestările organizate la Iași cu ocazia Unirii Principatelor Române. O persoană a leșinat în Piața Unirii,  în apropierea preşedintelui Klaus Iohannis.

Bărbatul a fost preluat de urgenţă şi dus într-o ambulanţă SMURD, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Potrivit informațiilor transmite de Antena 3, este vorba despre un jurnalist. Incidentul a avut loc în momentul în care se pregătea dispozitiul pentru defilare, în Piaţa Unirii, din Iaşi.

Unirea Principatelor Române a fost celebrată vineri, la Iaşi, printr-o serie de manifestări la care au participat preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ambasadori, parlamentari, reprezentanţi ai administraţiei locale.

Klaus Iohannis, între aplauze și huiduieli la Iași

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat între aplauze și huduieli la Iași, la evenimentele dedicate împlinirii a 161 de la Unirea Principatelor Române.  „Văd că părerile sunt împărțite”, a declarat președintele.

„PSD vrea să blocheze toate reformele din Parlament. De aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acesta nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca România să se schimbe în bine.

Românii vor vota din nou în acest an. Sunt convins că alegerile lor vor demonstra încă o dată și încă o dată că nu mai acceptă persoane superficiale și slab pregătite în funcții publice. Cei care urmăresc alte scopuri, care nu se vor mobiliza pentru susținerea unor reforme oneste, în beneficiul oamenilor, cei care vor încerca să submineze lupta împotriva corupției, vor fi excluși automat de la treburile publice de către cetățeni, prin vot.

Îndemn toți românii să nu mai accepte niciun fel de atitudine ostilă modernizării țării noastre. Nu ignorați forța și puterea glasului cetățenilor, nu ignorați voința lor”, a spus președintele, la Iași, acompaniat de huiduieli.

Ludovic Orban, întâmpinat și el cu huiduieli

Premierul Ludovic Orban a fost şi el huiduit la Iaşi, în timpul discursului pe care l-a susținut cu prilejul sărbătoririi Unirii Principatelor Române. Mulţimea adunată în Piața Unitii a scandat „vrem autostradă”.

„Nu mă faceți să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”, a fost replica premierului, făcând trimitere la caimacanul Nicolae Vogoride, sprijinit de Imperiul Otoman, care îi promitea domnia dacă Unirea nu se va realiza, falsificând astfel alegerile pentru Divanul ad-hoc al Moldovei.

Construcţia autostrăzilor Iaşi-Târgu Mureş şi Sibiu-Piteşti sunt două dintre marile priorităţile ale Guvernului”, a declarat, vineri, la Iaşi, premierul Ludovic Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: