Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, huiduit în timpul discursului cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor

Klaus Iohannis, huiduit în timpul discursului cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor

Klaus Iohannis huiduit în timpul discursului

Klaus Iohannis, huiduit în timpul discursului cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor . Vineri, șeful statului a ținut un discurs la Iași de ziua Marii Uniri a Principatelor Române. Acestaa fost huiduit, dar și aplaudat de publicul venit.

Klaus Iohannis, huiduit în timpul discursului cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor

Înainte ca Președintele Klaus Iohannis să-și înceapă discursul în fața publicului din Iași, a fost huiduit. Conform Digi24, cei care l-au huiduit pe liderul statului ar fi câțiva membri PSD Iași. Atunci Iohannis a făcut o scurtă remarcă: „Văd că părerile sunt împărțite.”

De asemenea, în momentul în care s-au auzit câteva huiduieli mai puternice, Varujan Vosganian și Paul Stănescu au coborât de pe scenă.

Un alt moment a fost atunci când președintele a spus că „românii vor vota din nou în acest an. Sunt convins că prin alegerile lor vor demonstra, încă o dată și încă o dată, că nu mai acceptă persoane superficiale și slab pregătite în funcții publice.”

Discursul președintelui Iohannis la Iași:

„Domnule Prim-ministru,

Înaltpreasfinția Voastră,

Preasfinția Voastră,

Domnule Primar al Municipiului Iași,

Domnule Președinte al Consiliului Județean Iași,

Onorați miniștri și parlamentari,

Excelențe,

Doamnelor și domnilor,

Dragi români,

Îmi face o deosebită plăcere să fim împreună în această zi importantă pentru națiunea noastră, când sărbătorim împlinirea a 161 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească. Mi-am dorit ca prima mea întâlnire cu românii din acest al doilea mandat să aibă loc aici, la Iași, unul dintre centrele simbolice ale modernității, spiritualității și românității noastre.

Vă mărturisesc că sunt emoționat de fiecare dată când revin în frumoasa noastră Capitală Istorică și vă mulțumesc pentru primire! Acum mai bine de un secol și jumătate, la Iași și la București, printr-un act de mare abilitate politică înfăptuit de înaintașii noștri, au fost puse bazele statului român modern, a spus Klaus Iohannis la începutul discursului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: