Redactia.ro
Home » Știri » Vizita oficială a președintelui Iohannis din Ierusalim. Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă

Vizita oficială a președintelui Iohannis din Ierusalim. Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă

GALERIE FOTO (5) Vizita oficială a președintelui Iohannis din Ierusalim. Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă

Vizita oficială a președintelui Iohannis din Ierusalim. Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă. Președintele României și soția sa au vizitat miercuri, Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim. Prima Doamnă a surprins pe toată lumea cu stilul abordant pe care l-a avut în vizita oficială.

Vizita oficială a președintelui Iohannis din Ierusalim

Klaus și Carmen Iohannis au vizitat, miercuri, Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim,.Iar aceștia s-au pozat bucuroși cu românii aflați în pelerinaj la locul sfânt. Numeroși liferi au fost la Ierusalim cu ocazia celei de-a cincea ediție a. Forumului liderilor internaționali dedicat. Comemorării.Victimelor Holocaustului.

Miercuri s-au împlinit 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare de la Auschwitz. Birkenau- Rimembering the Holocaust, Fighting Antisemitism. Printre cei care au venite la cele două evenimente a fost Emmanuel Macron, președintele Franței. Apariția liderului României și a soției acestuia a fost una impresionantă.

Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă

Simplitatea și decența de care dau dovadă Klaus și Carmen Iohannis sunt vizibile. Prima Doamnă a ales să poarte o pereche de pantaloni negri și o geacă scurtă tot neagră la care a adăugat o pereche de ochelari cu ramă colorată și o geantă albă.

Nici Klaus Iohannis nu a fost mai prejos.Șeful statului a purtat o pereche de blugi și un pulover negru în partea de sus. Iar dacă unii au apreciat liniștea și relaxarea afișată de cei doi soți, alții evident, nu s-au cumpătat în ai critica.

Marți, președintele României s-a întâlnit cu reuven Rivlin, omologul său israelian, iar miercuri cu Benjamin Gantz, liderul Alianție Albastru și Alb.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: