Redactia.ro
Home » Știri » Incident la metroul Drumul Taberei! Se întâmplă la 2 săptămâni de la inaugurare

Incident la metroul Drumul Taberei! Se întâmplă la 2 săptămâni de la inaugurare

Apar primele probleme, la doua săptămâni de la deschiderea oficială a mult așteptatei magistrale de metrou din Drumul Taberei! Din tavanul metroului a început să curgă apă direct pe peron, motiv suficient pentru cei aflați în așteptarea metroului să se întrebe dacă este în regula să circule în aceste condiții de avarie.

Reprezentanții Metrorex București au declarat că problema a apărut în urma unei avarii la o conductă aflată în incinta stației de metrou Eroilor, mai exact în zona care face legătura cu magistrala Drumul Taberei. „Astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona central. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată”, se arată în comunicatul transmis de cei de la Metrorex.

Și Ludovic Orban a venit cu precizări cu privire la incidentul de astăzi de la metrou

 

Locuitorii din Drumul Taberei au aşteptat 12 ani să aibă metrou! Azi au şi fântâni arteziene la stația Eroilor 2! Nerecunoscători bucureştenii ăştia! Aaa… şi încă ceva! Să vă mai plângeți că nu aveți apa…

Publicată de Aurelian Sandulescu pe Joi, 1 octombrie 2020

Premierul Ludovic Orban a declarat că orice problemă aparuta la noua magistrală de metrou din București ar trebui rezolvată de firma care a avut contractul pentru acest proiect. „Orice fel de situație care apare trebuie remediată de consorțiul care a avut contractul. Orice neconformitate cu proiectul care apare trebuie remediată de constructor”, a conchis Ludovic Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: