Redactia.ro
Home » Știri » Incidentul bizar care a șocat Mehedințiul: Un hoț i-a furat sarmalele și piftia unei femei

Incidentul bizar care a șocat Mehedințiul: Un hoț i-a furat sarmalele și piftia unei femei

Un hoț i-a furat sarmalele și piftia unei femei. Incidentul bizar care a șocat Mehedințiul

Într-un incident neobișnuit care a avut loc în Mehedinți, un hoț neidentificat a devenit subiectul principal al știrilor, după ce a furat o oală cu sarmale și mai multe caserole cu piftie de la o femeie nefericită. Evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere și a șocat pe toată lumea! Iată detaliile!

Un hoț i-a furat sarmalele și piftia unei femei. Incidentul bizar care a șocat Mehedințiul

Un bărbat din Mehedinți este acum căutat de poliție în legătură cu acest incident straniu. Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona unui bloc au înregistrat momentul în care individul a pus mâna pe oala și caserolele lăsate la răcit pe fereastra apartamentului unei femei. Cu toate acestea, hoțul a reușit să-și păstreze anonimatul, ascunzându-și fața în fața camerelor de supraveghere, potrivit digi24.ro.

Incidentul bizar care a șocat Mehedințiul

Femeia păgubită susține că acest incident nu este prima dată când individul i-a furat mâncarea. Acesta pare să fi dezvoltat o preferință specială pentru sarmale și piftie, făcând din apartamentul său o țintă regulată pentru furturi alimentare. Cu siguranță, este o situație neobișnuită și deranjantă pentru victima acestor furturi repetate.

Unul dintre aspectele importante ale acestei povești este utilizarea camerelor de supraveghere pentru a surprinde hoțul în acțiune. Imaginile au fost publicate online în speranța că individul va fi capturat.

Astfel, Poliția Mehedinți a început o anchetă pentru a identifica și aduce în fața justiției pe hoțul responsabil. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere există speranța că individul va fi identificat și prins în curând.

Sursa foto: digi24.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: