Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! A găsit 10.000 de euro într-o biserică, dar polițiștii i-au spus că îi poate păstra

Incredibil! A găsit 10.000 de euro într-o biserică, dar polițiștii i-au spus că îi poate păstra

Incredibil! A găsit 10.000 de euro într-o biserică, dar polițiștii i-au spus că îi poate păstra

Incredibil! A găsit 10.000 de euro într-o biserică, dar polițiștii i-au spus că îi poate păstra. O femeie din Austria a găsit într-o biserică un plic în care se aflau 10.000 de euro. După ce a alertat polițiștii, aceștia i-au spus că poate păstra banii. Cum a fost posibil?

Incredibil! A găsit 10.000 de euro într-o biserică, dar polițiștii i-au spus că îi poate păstra

Incredibil! A găsit 10.000 de euro într-o biserică, dar polițiștii i-au spus că îi poate păstra. Au fost cazuri în care oamenii au găsit în locuri publice genți sau plicuri cu bani, dar când au alertat autoritățile, aceștia au înapoiat bunurile fără discuții. Ei bine, în cazul unei femei din Austria, situația a stat diferit.

După ce a mers la biserică, aceasta a găsit un plic cu 10.000 de euro, iar fără să stea pe gânduri, a mers la poliție pentru a înapoia banii. „Buna ziua, în biserică am gasit un plic!”. Evenimentul s-a produs în urmă cu un an, când aceasta a mers la biroul de obiecte pierdute. Se poate spune că divinitatea a răsplătit-o pentru bunătate. Polițiștii au sunat-o pe aceasta și i-au spus că poate păstra banii pe care i-a găsit pentru că proprietarul nu a fost identificat. „A fost încântată”, a declarat Annemarie Gruber, polițistă.

Un om al străzii a găsit 20.000 de lei la gunoi

Spre surprinderea unora, mai există și oameni cu bun simț, care se gândesc la suferința altora. Un bărbat fără adăpost din județul Botoșani a făcut un gest incredibil. Acesta a găsit 20.000 de lei într-un container de gunoi pe stradă, și deși putea să-i păstreze având în vedere situația în care se afla, bărbatul a mers la poliție pentru a înmâna suma de bani. Anunțul despre această faptă a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județeană din Botoșani.

În vârstă de 53 de ani, originar din comuna Hănești, Botoșani, bărbatul a apelat la autorități pentru a înapoia suma de bani. Polițiștii au mai transmic că gestul bărbatului este unul de lăudat, mai ales că s-a deplasat singur la secție. „Bărbatul a venit la sediul IPJ Botoşani, unde a predat poliţiştilor suma găsită. Un astfel de comportament este lăudabil, mai ales că bărbatul respectiv face parte din categoria celor fără adăpost, iar în momentul în care a intrat în posesia banilor s-a deplasat în cel mai scurt timp la sediul Poliţiei”, au declarat autoritățile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: