Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil cât de bine arată tatăl Andreei Esca la 85 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea, chiar de ziua lui

Incredibil cât de bine arată tatăl Andreei Esca la 85 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea, chiar de ziua lui

GALERIE FOTO (2) tata andreea esca

Andreea Esca este intr-o formă excelentă la vârsta sa de 51 de ani, dar se pare că întreaga familie a prezentatoarei a găsit elixirul tinereții.  Tatăl său arată minunat la vârsta de 85 de ani și este foarte activ. Recent, el și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 85 de ani, iar prezentatoarea de la ProTV i-a transmis un mesaj special.

Incredibil cât de bine arată tatăl Andreei Esca la 85 de ani

Andreea Esca are toate motivele să fie mândră! Dumitru Esca, tatăl ei, este o persoană incredibil de energică și nu își trădează vârsta în niciun fel. De-a lungul timpului, prezentatoarea de la Pro TV a făcut numeroase declarații elogioase despre tatăl ei. La un moment dat, chiar a împărtășit cu publicul ce anume îl menține în formă și ocupat, deși a depășit vârsta de 80 de ani. Secretul a fost dezvăluit de fiica sa!

La câteva zile după sărbătoarea Sfântului Dumitru, când și-a sărbătorit onomastica, tatăl celebrei vedete a împlinit respectabila vârstă de 85 de ani. Cu această ocazie, Andreea Esca a împărtășit un videoclip pe rețelele de socializare, creat dintr-o serie de fotografii de familie, și a transmis un mesaj deosebit pentru părintele său.

„Când să caut o poză cu Domnul Esca, zis Don Giovanni, ca să îi urăm la mulți ani, mi-a apărut acest filmuleț montat de telefon! Și mai bine, că nu știam ce poză să aleg.

Deși aș fi pus și una cu el june… Ideea e că azi împlinește 85 de primăveri și nouă ne este foarte drag! La mulți ani, Tata!”, a fost mesajul Andreei Esca.

Cu toate că a ajuns la o vârstă respectabilă, Dumitru Esca arată minunat. Tatăl prezentatoarei TV are un truc pe care îl respectă pentru a se menține în formă. El reușește să păcălească trecerea timpului cu ajutorul exercițiilor fizice.. Andreea Esca a dezvăluit în trecut că tatăl său parcurge distanțe considerabile pe jos și înota în piscină aproape zilnic pentru a-și menține starea de sănătate.

Andreea Esca are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui său

Andreea Esca își exprimă recunoștința față de tatăl ei pentru învățămintele pe care le-a primit încă din copilărie și pentru sacrificiile pe care le-a făcut în beneficiul ei. De la alegerea vestimentației la pasiunea pentru activitatea sportivă, tatăl său i-a transmis valori fundamentale care au contribuit la formarea sa ca persoană. Nu au lipsit nici critici constructive, care s-au dovedit a fi de mare ajutor.

„El m-a forțat să fiu foarte bună până când am crezut că așa vreau eu să fiu. Tata m-a ținut într-o lesă foarte scurtă și cred că s-a prefăcut în situațiile în care mai rupeam lanțul că nu vedea ce fac. M-a bătut la cap până când am dus la bun sfârșit lucruri pe care nu aveam chef să le fac și pe care nu le-aș fi făcut niciodată fără cicăleala lui, și n-ar fi fost bine.

tata andreea esca
Andreea Esca are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui ei 

Tata m-a învățat că la operă, la teatru mergi în rochie și cu pantofi și dacă e potop. Vii în cizme, te schimbi la garderoba și intri cu respect față de actul de cultură și față de tine. Tata mergea cu mine în Poiana Brașov la schi și dârdâia o zi întreagă ținându-mi rândul la schi-lift pentru că voia să schiez cât mai mult, nu să pierd vremea la coadă.

Tata a spus mereu că el nu este tatăl Andreei Esca, ci ea este fiica lui. Tata mă sună întotdeauna să-mi atragă atenția dacă am greșit ceva, aproape niciodată ca să mă laude, pentru că, zice el, de felicitat, te felicită destui. Eu nu cred că din această cauză. Ci pentru că pur și simplu așa e el.”, a scris Andreea Esca, în urmă cu 5 ani, pe blogul AList Magazine.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: