Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Incredibil ce a descoperit acest cuplu sub casa în care lucuiau

Incredibil ce a descoperit acest cuplu sub casa în care lucuiau

GALERIE FOTO (2) Incredibil ce a descoperit acest cuplu sub casa în care lucuiau

Incredibil ce a descoperit acest cuplu sub casa în care lucuiau de ani de zile. Tu cât de bine îți cunoști casa? Ei nu au trecut testul.

După o seară în oraș în care s-au distrat și au băut, când s-au întors acasă s-au împiedicat de un grătar. Acela era acolo dintotdeauna, însă niciodată nu au fost suficient de curioși să descopere ce se află în spatele lui. Accea a fost n oaptea în care acest cuplu din Shropshire a descoperit secretul pe care casa lor îl ascundea.

Incredibil ce a descoperit acest cuplu sub casa în care lucuiau

Pat și Diana Farla și-au explorat casa. Pentru că ei nu reușeau să se strecoare pe gaura care era în spatele grătarului, au ales să îl trimită pe nepotul lor în vârstă de 20 de ani și unchiul acestuia. Casa era o o clădire veche ce data din epoca victoriană, ascundea multe secrete între pereții săi, secrete la care nimeni nu se aștepta.

Citește și: Li s-a schimbat viața. Uite ce au găsit într-o pungă veche

,,Am descoperit-o doar pentru că erau amețiți și ne prosteam, am decis atunci să vedem ce o fi în spatele acelui grătar…”, a declarat nepotul.

Astfel, au descoperit un pasaj secret care ducea sub casa lor. Când au ajuns acolo, un spațiu asemănător unei capele și un cufăr plin de tot felul de amintiri care datau încă din 1930 erau bine ascunse. Tot acolo au mai găsit și o cruce care era chiar în mijlocul pivniței.

,,Nu suntem siguri la ce a servit camera, dar crucea sugerează că ar putea să fi fost o capelă. E ciudat că a fost în tot acest timp acolo, și noi n-aveam nici cea mai mică idee.”

Aceasta este o imagine din interiorul camerei secrete

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: