Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Li s-a schimbat viața. Uite ce au găsit într-o pungă veche

Li s-a schimbat viața. Uite ce au găsit într-o pungă veche

GALERIE FOTO (2) Li s-a schimbat viața. Uite ce au găsit într-o pungă veche

Li s-a schimbat viața. Uite ce au găsit într-o pungă veche. Descoperirea a fost făcută în casa bunicilor.

O familie din sudul Statelor Unite a făcut o descoperire uluitoare. S-au apucat să facă curățenie în casa veche a bunicilor. Printre rafturile prăfuite, au găsit o pungă veche din carton. Era pătată de trecerea timpului, însă la fel de rezistentă. Inițial, membrii familiei nu au acordat importanță plicului. S-au găndit că poate conține hârtii fără valoare. Însă, înainte de a o arunca, cineva a avut curiozitatea de a privi în interior. Atunci au înțes că erau cât pe ce să piardă o avere.

Li s-a schimbat viața. Uite ce au găsit într-o pungă veche

Viața lor s-a schimbat radical după ce au descoperit o comoară ascunsă într-o pungă de carton. Când s-au uitat mai bine au observat că punga nu era din întâmplare de carton. Aceasta protejase vreme de zeci de ani de zile niște cartonașe cu unul dintre cei mai buni jucători de baseball. Punga le-a ferit de deteriorare. După ce s-au uitat mai bine la ele au numărat 7 cartonașe. Toate fiind foarte valoroase.

Familia care a dorit să rămână sub protecția anonimatului a declarat pentru New York Times că sunt bucuroși că s-au uitat în pungă. Cartonașele cu jucătorul de baseball Ty Cobb de la Detroit Tigers le-ar putea aduce o avere. Cartonașele, care fac parte dintr-o colecție tipărită în 1909-1911, sunt foarte rare și valorează o sumă impresionantă. Asta pentru că experții spun că valorează nici mai mult nici mai puțin de o sumă cu 7 zerouri.

Citește și: Dacă ai acest obiect în dormitor, scoate-l imediat. Este nociv!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini