Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Incredibil ce a descoperit un nepot sub mașina de cusut a bunicii. Ce i-a spus femeia înainte de a muri

Incredibil ce a descoperit un nepot sub mașina de cusut a bunicii. Ce i-a spus femeia înainte de a muri

Înainte de a muri, o bunică i-a spus nepotului său să verifice sub mașina de cusut, căci acolo se află ceva valoros. Bărbatul nu a dat importanță la început și s-a gândit să asculte îndemnul bătrânei abia după ce aceasta a trecut în neființă.

Incredibil ce a descoperit un nepot sub mașina de cusut a bunicii. Ce i-a spus femeia înainte de a muri

Un bărbat din SUA a avut un șoc atunci când s-a uitat sub mașina de cusut a bunicii sale. După ce a condus-o pe femeie pe ultimul drum, s-a gândit la ceea ce i-a spus bătrâna când trăia: să arunce o privire sub mașina de cusut, căci acolo se află ceva important. Individul a rămas fără cuvinte de ceea ce a descoperit, scrie realitatea.net.

Sub mașina de cusut, veche de sute de ani, a găsit un tablou original al celebrului pictor Picasso. Capodopera era achiziționată de unchiul bărbatului, pe vremea celui de-al Doilea Război Mondial, cu doar 30 de dolari. Acum însă, valorează mai mult, între 25 și 30 de milioane de dolari!

Nepotul nu a vândut însă, opera de artă, ci să o păstreze în memoria bunicii lui.

Tablou de Picasso, îngropat în Tulcea

În anul 2018, un tablou al lui Picasso a fost găsit îngropat sub un copac din Tulcea. O scriitoarea olandeză de origine română, Mira Feticu a primit o scrisoare în care erau detalii despre locul unde era ascunsă capodoperă.

”Am primit o scrisoare acum 14 zile pe adresa mea de serviciu din Haga. Scrisoarea era o foaie albă de hârtie pe care erau scrise opt rânduri în românește. Suna ca o poezie a cuiva care parcă dorea să se sinucidă. Spunea că nu mai vrea să păzească tabloul lui Picasso și eu nu am înțeles la început. Părea un fel de scrisoare sinucigașă. Am uitat-o în geantă, seara am găsit-o și am citit-o și atunci mi-a picat fisa. Am înțeles că e unul dintre tablourile furate acum câțiva ani. L-am sunat pe polițistul din Rotterdam, care s-a ocupat de caz atunci și el mi-a spus că o să mă sune înapoi, dar nu m-a sunat. Atunci eu m-am simțit datoare să fac ceva. Am vorbit cu colegul meu, care e scriitor ca și mine. Am venit în București, am luat o mașină și ne-am dus acolo, am urmat indiciile din scrisoare. Indicațiile erau extrem de exacte. Nu a fost deloc complicat. După ce am găsit primul copac de care scria în scrisoare, l-am găsit pe al doilea și am răscolit zăpada și stratul de frunze moarte , apoi cu un băț, nu am avut răbdare să mă duc după hârleț, am tras plasticul la suprafață și în plastic era înfășurat tabloul. Dacă e autentic sau fals, asta nu mai e treaba mea”, a precizat scriitoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: