Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a făcut o descoperire incredibilă în subsolul casei sale! Ce comoară s-a putut ascunde sub locuință timp de peste 200 de ani

O femeie a făcut o descoperire incredibilă în subsolul casei sale! Ce comoară s-a putut ascunde sub locuință timp de peste 200 de ani

O femeie a făcut o descoperire incredibilă în subsolul casei sale! Ce comoară s-a putut ascunde sub locuință timp de peste 200 de ani

O femeie a făcut o descoperire șocantă în propria ei casă! După ani de zile în care a locuit acolo, aceasta a dat peste o adevărată comoară. 

O femeie a făcut o descoperire incredibilă în subsolul casei sale

Toți copiii își doresc la un moment dat să descopere o comoară în propria casă, însă aceste lucrur sunt extrem de rare. Pentru o femeie totuși, viața ei s-a schimbat atunci când subsolul ei s-a dărâmat.

Alexandra Poulos din Lansdowne, Pennsylvania, a crezut întreaga sa viață că locuința sa este una cât se poate de obișnuită și că nu are nimic special. Însă, la vremea respectivă, nu știa cât de mult se poate înșela. Anii au trecut, iar casa în care a copilărit trebuia să fie trecută pe numele ei, după ce tatăl său s-a mutat, iar mama și fratele său au murit. Așa că a decis să închirieze casa, iar noii chiriași au anunțat-o că ar trebui să facă niște reparații la subsol, deoarece riscă să se prăbușească. Atunci și-a dat seama că ceva este special la casa ei.

Când a coborât la subsol, o țeavă de canalizare i-a atras atenția și i-a adus aminte ceva din copilăria ei. Un vecin din copilărie, care era doctor, i-a spus tatălui său când aceasta era copil că în subsolul casei se mai află un subsol, însă bărbatul a crezut că este o adevărată nebunie această afirmație a bătrânului și nu a luat-o în seamă. Însă pe Alexandra a intrigat-o acest lucru.

După mai multe investigații, aceasta a descoperit că lângă casa sa de afla o cale ferată subternată, pe unde sclavii fugeau spre libertate. Astfel, Alexandra a realizat că locuința sa se află deasupra unei mari comori naționale și a descoperit o mică parte a istoriei Americii.

A crezut mult timp că în podul ei se află un animal, dar când a fost să verifice, a rămas terifiată

Tracy este o mamă a cinci copii din Rock Hill. Aceasta și-a crescut copiii singură, iar acest lucru a făcut-o să-și înfrunte deseori fricile pentru a-și proteja micuții. Ea avea mereu temeri și se asigura întotdeauna că ușile erau mereu încuiate noaptea. În anul 2012, însă, un eveniment a transformat-o pe Tracy și a marcat-o pe viață.

În acel an, femeia a auzit câteva zgomote ciudate venind din pod. La început a crezut că i s-a părut, dar apoi a observat că sunetele se mutau din cameră în cameră, iar până la urmă au ajuns chiar deasupra dormitorului ei! Într-o noapte, după ce copiii se culcaseră, a văzut cum cuiele care erau bătute în pod ieșeau unul câte unul.

Tracy și-a chemat imediat fii adulți și nepotul pentru a verifica ce se petrece în pod. Au crezut că e un raton sau vreun alt animal comun prin zona lor, dar ce au descoperit a fost mult mai terifiant decât orice își puteau imagina.

Șocul suferit atunci când au descoperit ce se ascunde în casa lor i-a marcat pe toți. Femeia a fost panică și îngrijorată pentru singuranța copiiilor ei. Tinerii au găsit un om în toată firea dormind chiar lângă unitatea de încălzire! După o mică cercetare a reieșit că acesta era fostul iubit al mamei lor care locuia acolo de două săptămâni!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: