Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat a găsit o comoară în casa pe care a moștenit-o: ”Totul era sub un morman de rufe”

Un bărbat a găsit o comoară în casa pe care a moștenit-o: ”Totul era sub un morman de rufe”

Un bărbat a avut parte de surpriză într-o casă pe care a moștenit-o, în Normandia, vestul Franței. Chiar sub un morman de rufe, Nicolas Fierfort a descoperit o comoară extrem de valoroasă.

Un bărbat a găsit o comoară în casa pe care a moștenit-o: ”Totul era sub un morman de rufe”

Nicolas Fierfort a moștenit o casă veche de secole întregi, în Normandia, vestul Franței. Mare i-a fost mirarea când a pus piciorul în locuință și a dat peste o comoară foarte valoaroasă, ascunsă sub un morman de rufe, potrivit știrileprotv, care citează AFP.

Mai exact, Nicolas a dat peste o sută de kilograme de aur, în valoare de 3,5 milioane de euro. “Existau acolo 5.000 de piese din aur, doua bare de 12 kg si 37 de lingouri de 1 kg. Totul era extrem de bine ascuns, sub mobile, sub un morman de rufe in sala de baie…”, a declarat Nicolas Fierfort, comisar în cadrul unei case de licitații.

De altfel, au fost găsite obiecte din aur și în ambalajul unei sticle de whisky, dar și într-o cutie de metal plasată sub o piesă de mobilier. Aurul a fost achiziționat de fostul proprietar între anii 1950 si 1960, iar ca dovadă sunt toate certificatele de autenticitate. Obiectele găsite de Nicolar au fost scoase la licitație între 30 octombrie si 8 noiembrie. Au fost vândute unor cumparatori francezi, dar și altor străini, aceștia oferind cea mai mare sumă pentru lucrurile din aur. Și statul francez a avut de câștigat din această comoară. A obținut dreptul la  45% din sumă.

Un cuplu a găsit un borcan în peretele casei

Kevin Brannen și logodnica sa, din SUA, își renova locuința când au dat peste un borcan ascuns în perete. Obiectul conținea un bilet vechi de ani buni. Se cunoștea că era scris de o fetiță. Au căutat-o și așa au aflat că fetița devenise, deja, om adult, mamă chiar. Mare i-a fost bucuria femeii când i s-a adus borcanul cu biletul scris de ea, pe când avea doar 13 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: