Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Incredibil! Ce a găsit un român într-un ciolan afumat cumpărat de la supermarket. Și-a făcut cruce

Incredibil! Ce a găsit un român într-un ciolan afumat cumpărat de la supermarket. Și-a făcut cruce

Incredibil! Ce a găsit un român într-un ciolan afumat cumpărat de la supermarket. Și-a făcut cruce

Incredibil! Ce a găsit un român într-un ciolan afumat cumpărat de la supermarket. Și-a făcut cruce. Un bărbat din Baia-Mare a avut parte de o surpriză când a tranșat carnea cumpărata de la supermarket.

Incredibil! Ce a găsit un român într-un ciolan afumat cumpărat de la supermarket. Și-a făcut cruce

Conform Spynews.ro, bărbatul a cumpărat mai multe produse de la un supermarket printre care și patru bucîți de ciolan afumat. Pentru a demonstra că nu minte, a făcut public și bonul fiscal eliberat de societatea comercială.

Bărbatul a feliat carnea, iar în momentul acela a descoperit că în apropiere de os, adânc înfipt în carne, era ascuns un…ac! Un ac destinat umflat produselor din carne cu apă, cu ajutorul căruia producătorul injecta apa sărată și care s-a rupt în timpul procesului tehnologic.

Acel varf de ac este parte rupta dintr-un ac provenit de la o masina de injectat carnea! Masina de injectat, in functie de performanta, are un numar mai mare sau mai mic de ace, fiecare ac are la varf un numar de gauri ce disperseaza prin presiune saramura de injectare intr-o cantitate ce difera de la produs la produs si in functie de ceea ce se urmareste: maturare sau maturare si cresterea randamentului in produs finit”, a explicat un specialist.

Citeste si:Salvează vieți. Un medic vine din Italia în fiecare lună în România pentru a opera bebeluși cu probleme grave la inimă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: