Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Ce a găsit un turist în căsuțele din Porumbacu de Sus deținute de Andreea Esca: «Păr peste tot, praf….»

Incredibil! Ce a găsit un turist în căsuțele din Porumbacu de Sus deținute de Andreea Esca: «Păr peste tot, praf….»

GALERIE FOTO (2) andreea esca

Andreea Esca (50 de ani) este una dintre cele mai celebre și respectate prezentatoare TV din România. Cariera sa în domeniul televiziunii la Pro TV este plină de succes, fiind o figură emblematică pentru mulți. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că vedeta are și o implicare în lumea afacerilor. Deși afacerea sa pare să meargă bine, există clienți care au exprimat nemulțumiri cu privire la ceea ce găsesc în căsuțele de la poalele munților pe care Andreea Esca le închiriază.

Căsuțele de vacanță ale Andreei Esca, din Porumbacu de Sus, motiv de dezamăgire pentru turiști

recenzie
Turistul a fost dezamăgit de condițiile oferite

Cu câțiva ani în urmă, Andreea Esca și Alexandre Eram au luat o decizia de a se implica în domeniul turismului. Prezentatoarea TV deține acum un resort cu vile rustice în Porumbacu de Sus, județul Sibiu. Aceste vile au fost recondiționate și sunt disponibile pentru închiriere.

Turiștii, atât din România cât și din străinătate, au oportunitatea de a se bucura de relaxare în mijlocul naturii prin închirierea acestor căsuțe aflate în apropierea râului Porumbacu din Sibiu. Tarifele pentru o singură noapte de cazare pornesc de la 700 de lei, așadar prețurile nu sunt deloc mici.

Ce a scris un turist după ce a fost cazat într-o căsuță din Porumbacu de Sus

Din păcate, condițiile pe care le oferă căsuțele respective sunt modeste și lasă mult de dorit, conform unui turist care a relatat pe internet întreaga experiență pe care a trăit-o în Porumbacu de Sus.

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele(păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal). Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi. Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor). Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici.

Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii).

Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a dezvăluit turistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: